Nyt julepynt 2014

Julekollage

1.Ferm Living paper ball, gold splash, 2.Ferm Living guirlande,  3.Nomess dekorations kugle, 4.Bungalow stjerne lampe, 5.OYOY Elf, 6.Ferm Living, juletræstæppe, 7.House Doctor stjerner i jern.

Jeg har næsten ikke haft noget julepynt før. Jeg går ikke selv ret meget op i det, selvom jeg synes at det er enormt hyggeligt at komme på besøg hos folk, der rigtig har gjort noget ud af at dekorere deres hjem. Nu har vi så en søn på 2 ½ år, som altså synes at det er vildt spændende med julemænd, julegaver og julepynt, så nu skal der altså noget mere inden for dørene.

Jeg er ikke så meget til nisser og en masse røde og grønne farver, så det julepynt jeg har købt i år er lidt mere afdæmpet i farverne, så tror jeg heller ikke at jeg bliver træt af at se på det inden jul. Der skal gerne være en vis æstetik i det, eller kommer det til at forstyrre mit øje.

Vi skal også have et juletræ i år, det synes jeg så tilgengæld er rigtig spændende. Jeg har aldrig haft mit eget juletræ før og jeg er trods alt 33 år… Til juletræet har jeg fundet det fineste juletræstæppe, fra Ferm Living. Jeg har lidt en svaghed for Ferm Living, jeg synes at de laver nogle godt designede ting, kvaliteten er fin og så kan man faktisk betale sig fra det.. Win Win 😀

Jeg har været på shopping på luxoliving.dk, hvor de har en masse lækre ting, fra bla. Ferm Living, Kähler (selvom jeg er ved at være noget træt af Kähler efterhånden ;)) House doctor, OYOY og mange flere lækre mærker.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk menu