Baby fashion

Det er sjovt som en ny verden åbner sig op for en når man får et barn. Da jeg ventede min søn for 3 års tid siden, blev jeg helt forelsket i Molo og Hummel. Jeg synes at Molos forskellige mønstre og farver var så skønne og Hummels striber blev hurtigt et hit her hjemme. Jeg synes stadig at Hummel og Molo er nogle rigtig gode mærker, specielt til drenge.

Nu har jeg så fået en pige og jeg har fået øjnene op for nogle helt nye mærker. Jeg er vild med MarMar Cph. med deres flotte leopard prints og douce farver. Jeg synes at kvaliteten er rigtig god og tøjet mister ikke farve og bliver fnulleret, som det kan være tilfældet med noget tøj fra eks. Molo eller Danefæ.

ellatøj1

Jeg er også ret vild med Soft Gallery, specielt deres print med uglerne (vist ovenover). Jeg synes at det er fint både i den sarte koral udgave, men også i den grå. Hvis jeg ikke allerede havde købt en hulens masse stofbleer, så ville jeg helt sikkert have anskaffet mig nogle fra Soft Gallery.
Jeg er faktisk ved at blive lidt træt af det lyserøde og lilla som alt pigetøj åbenbart skal være. Jeg er derfor begyndt at finde alternativer. Især grå og støvet grøn kan jeg rigtig godt lide til hende, evt kombineret med en hagesmæk i rosa eller en fin body eller cardigan. Man må jo også godt kunne se at det er en pige, når nu ikke hårpragten er til det endnu 🙂
ellatøj2Tøjet er købt på Houseofkids.dk og er alt sammen fra deres udsalg, undtagen bodyen fra Soft Gallery, som jeg bare måtte eje til hende 😀 Jeg køber meget gerne på udsalg, da de som helt små jo konstant skifter størrelse og det ellers bliver noget af en udskrivning hver gang.

Udover disse lækkerier, har jeg også købt en tunika og et par bukser fra Petit by Sofie Schnoor i str. 74. Jeg har i alt betalt ca. 1000 kr for alt dette her og bodyen fra Soft Gallery stod for 225 kr af dem. Det synes jeg faktisk er meget rimeliget.

Find det fine tøj og en heeel masse andet lige —>HER!

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk menu