Krøllejerntest 2017

Krøllejerntest 2017

Kr�¸llejerntest ghd classic wave wand et godt valg
ghd Classic Wave Wand
Kr.1.199 ,-
 • Krølletype: Mindre fyldige krøller
 • Ø: 26 mm
 • Temperatur: 185 grader
 • Ledning: 2,6 m.
Ren nydelse test af kr�¸llejern HH Simonsen
HH Simonsen - Rod VS7
Kr.649 ,-
 • Krølletype: Løse krøller
 • Ø: 33 mm
 • Temperatur: 120, 180, 200 grader
 • Ledning: 3 m.
ghd Curve Soft Curl tong Ren Nydelse kr�¸llejerntest 2017
ghd Curve Soft Curl Tong
Kr.1.199 ,-
 • Krølletype: Løse krøller
 • Ø: 32 mm
 • Temperatur: 185 grader
 • Ledning: 2,6 m.
test af kroellejern Babyliss pro - Ren Nydelse 2017
BaByliss Pro
Kr.546,25 ,-
 • Krølletype: Flere muligheder
 • Ø: 19-32 mm
 • Temperatur: 110 – 190 grader
 • Ledning: 2,7 m.
Ny test af kroellejern Ren Nydelse 2017 - HH Simonsen Rod vs1
HH Simonsen - Rod VS1
Kr.551,25
 • Krølletype: Flere muligheder
 • Ø: 13 – 19 mm
 • Temperatur: 120 – 200 grader
 • Ledning: 3m.

* Gælder køb over 500 kr. Få brands er undtaget. Læs mere på www.billigvoks.dk

Artiklen indeholder affiliatelinks

Krøllejerntest 2017

test af krøllejern - Ren Nydelse 2017

De krøllejern der vises her over er alle rigtig gode valg. Hvilket et du skal vælge, afhænger af dine ønsker og dit hår. Læs her under og bliv lidt klogere.

Krøller er smukke og hvis du ønsker dig et flot krøllet hår kan et krøllejern være svaret på dine hårdrømme. Der findes flere andre alternativer til et krøllejern. Man kan få håret permanentet eller man kan bruge et glattejern til at få krøllet lokkerne.

En permanent er, som ordet antyder, permanent, så hvis du kun ønsker dig krøller lejlighedsvis er dette ikke vejen frem for dig.

Du kan også krølle dit hår med et glattejern, det kræver øvelse, men mange vælger denne løsning da de i forvejen har et glattejern.

Men er du som mig ikke alt for ferm til at bruge et glattejern er det nemmere at bruge et krøllejern, som jo er fremstillet til formålet. Den ene gang jeg forsøgte mig med et glattejern endte jeg med et underligt bukket hår 😀 Men for at være ærlig, så er jeg lidt en spasser til glattejern, jeg er nemlig enormt bange for at brænde mig på dem.

Derfor har jeg nu anskaffet mig et krøllejern og det er jeg rigtig glad for at bruge når håret skal være lidt ekstra festligt. Jeg er desuden heller ikke bange for at brænde mig, for man kan holde på toppen af jernet og så drejer den med rundt, når man ruller håret op.

Når man skal købe et krøllejern er der særligt fire ting man skal være opmærksom på:

 1. Varme – Kan krøllejernet blive varmt nok til at krølle dit hår?
 2. Størrelse – Hvilke typer krøller ønsker du dig? Størrelsen på jernet afgøre hvor store krøllerne bliver.
 3. Anvendelse – Er det nemt at bruge?
 4. Kvalitet – Er krøllejernets kvalitet høj nok?

1: Varme

Hvis dit krøllejern ikke kan blive varmt nok tager det lang tid at få håret til at krølle og i værste fald glider krøllerne meget hurtigt ud. Det kan være frustrerende at bruge lang tid på at få håret til at se lækkert ud, hvis det kun holder i kort tid. Jeg har researchet og er kommet frem til at et krøllejern krøller mest optimalt ved en temperatur på 185 grader. Du skal derfor være sikker på at det jern du køber, som minimum kan nå denne temperatur. Du skal dog være forsigtig med at bruge et krøllejern som er varmere end 215 grader, da det kan ødelægge dit hår. Det kan desuden være en god idé at anvende en varmebeskyttende spray.

2: Størrelse

Længden på dit hår er altafgørende for hvor stor diameteren på krøllejernet skal være. Hvis du har langt/meget langt hår kan du vælge en stor diameter, da du har meget hår der skal vikles omkring jernet. Til meget langt/langt hår anbefales en diameter på op til fem centimeter. Ved medium- til kort hår anbefales en diameter på tre centimeter og under.

3: Anvendelse

Et krøllejern skal være nemt at anvende. Der skal ikke være en masse ekstra tingel-tangel på, men der skal være et næb til at holde håret fast og en spids som kan rotere når du drejer jernet. Der bør desuden være en god, lang ledning, så du uden besvær kan bevæge dig rundt når du skal krølle dit hår.

Nogle krøllejern har ikke et næb, men man vikler blot håret omkring og holder det fast.

4: Kvalitet

Krøllejern kan købes til meget varierende priser. Hvis du bruger dit krøllejern ofte kan det være en fordel at bruge lidt mere på et kvalitets krøllejern.

 

Hvordan bruger man et krøllejern – 10 nemme trin

Uanset hvilket krøllejern du anvender er fremgangsmåden stort set den samme.Se hvordan du kan anvende et krøllejern

 1. Børst dit hår godt igennem, så det ikke filtrer.
 2. Inddel håret i sektioner, alt efter hvor store eller små du ønsker dine krøller.
 3. Tilslut krøllejernet og indstil temperaturen.
 4. Når jernet er opvarmet ruller du forsigtigt dit hår omkring spolen. Start altid fra spidsen af håret og arbejd dig op imod hovedbunden.
 5. Du kan styre om dine krøller skal være små proptrækker krøller, eller store bløde krøller ved at rulle håret stramt eller løst omkring jernet.
 6. Lad håret sidde på krøllejernet og lad varmen forme håret. Alt efter hårets tykkelse skal du justerer på hvor længe håret skal krølles.
 7. Lad det krøllede hår løsne sig fra krøllejernet, men træk ikke krøllejernet ud igennem håret. På den måde kan krøllejernet nemlig fungerer som et glattejern og ødelægge dit hårde arbejde.
 8. Tag den krøllede sektion af håret i din hånd og kram det op. Du kan evt. fæstne håret til hovedet med en hårnål, så krøllerne ikke bliver trukket ud inden de når at ”sætte” sig. Fortsæt indtil alt håret er krøllet.
 9. Tag hårnålene ud og sæt håret med så få berøringer som muligt. Når du piller ved håret bliver krøllerne løsere.
 10. Du kan få dine krøller til at holde længere og få håret til at se lækkert ud ved at spraye let med en hårlak. Pas på ikke at bruge for meget, så kommer håret til at virke stift og se unaturligt ud.

 

God fornøjelse med krøllerne!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk menu