Test af Stepmaskiner 2019

Test af Stepmaskiner 2019

Abilica 8000


Abilica CoreStep


Kettler Montana


Kettler 2in1


Pris:
8.395 kr.
895 kr.
2.995 kr.
1.199 kr.
Max bruger vægt:
150 kg.
100 kg.
110 kg.
120 kg.
Maskinens vægt:
60 kg.
12 kg.
36 kg.
15 kg.
Modstandsniveauer:
12 stk.
Ingen
12 stk.
Ingen

Testvinder: Abilica 8000

Stepmaskine fra Abilica, bedst i test

Abilica 8000 er stepmaskinen for dig som er ambitiøs omkring din træning. Maskinen er udviklet til at kunne klare erhvervsbrug, den er robust og træningen sker flydende og let.

Med Ablica 8000 har du mulighed for en meget varieret træning idet den kommer med 16 modstandstrin samt 12 forskellige programmer. Du kan desuden tilslutte pulsbælte eller benytte de indbyggede pulsmodtagere i håndtagene.
Displayet er stort og nemt at navigere rundt i.

Men Abilica 8000 får du styrket både dine baller og lår, samt dit kredsløb.

 

Abilica 8000 kan købes HER!

Bedst til Prisen: Abilica CoreStep 360

stepmaskine, bedst til prisen

Abilica CoreStep er en lille fiks maskine som er nem at tage frem når du skal bruge den og så ind i et skab imens den ikke bliver brugt.

CoreStep har den smarte funktion at man træder i en halvcirkel i stedet for op- og ned som på en normal mini stepper. Halvcirkel bevægelsen gør at du også får trænet dine mavemuskler i tillæg til ben og bagdel som på en normal stepmaskine.

CoreStep har desuden endnu en rigtig smart funktion som er at man kan vende maskinen en omgang og træne modsat, det gør at du når nogle flere muskelgrupper og får udfordret din balance.

Abilica CoreStep 360 kan købes HER!

 

Kettler Montana

CoreStep stepmaskine

Kettler Montana er en stabil stepmaskine, som du kan regne med. Stepmaskinen er især god til at træne din bagdel og ben/lår, men den træner også din kondition og derved dit hjerte og lunger.

Kettler Montana Stepmaskine er en smart stepmaskine som kommer i et flot design, sort og metal med røde håndtag. Maskinens design er let og den optager ikke meget plads i hjemmet, den kan desuden nemt flyttes på de indbyggede hjul.

Ved hjælp af computeren kan du holde øje med om du gør fremskridt, den måler antal steps pr. minut og du kan gradvist øge intensiteten, da der er 12 indbyggede modstandsniveauer.

Der er desuden mulighed for at tilkøbe pulsmåler som kan tilsluttes maskinen.

 

Kettler Montana kan købes HER!

 

Kettler 2in1 Mini Stepper

Kettler Montana stepmaskine

Kettler Ministep 2 in 1 er en fin lille stepmaskine for dig som gerne vil have en lille maskine som fylder mindst muligt. Ministep 2 in 1 er en slidstærk maskine som sagtens kan tåle at blive brugt hver dag. Maskinen er en typisk stepmaskine, som primært fokuserer på bagdel, lår og lægmuskler, den har dog indbyggede elastikker, så du kan bruge tiden på at træne dine armmuskulatur imens du stepper.

Bliver du træt af elastikkerne, kan disse nemt afmonteres.

 

Kettler Ministep 2 in 1 kan købes HER!

Indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk menu