Bedste Robotstøvsuger Test 2016

LG Hom-Bot


Roomba 880


Roomba650


Miele Scout RX 1


Pris:
3.459 kr.
5.699 kr.
2.799 kr.
3.499kr.
Køretid pr. ladning:
100 min.
90 min.
60-90 min.
120 min.
HEPA filter:
Ja
Ja
Nej
?
Timer:
Ja
Ja
Ja
Ja
Trappesensor:
Ja
Ja
Ja
Ja

En robotstøvsuger kan være en god medhjælper i dagligdagen, til den travle børnefamilie eller den ældre som selv har svært ved at komme rundt med støvsugeren.

Robotstøvsugere er ikke så kraftige som en almindelig støvsuger, men de er forbedret meget inden for de sidste år og de er gode til at få klaret den daglige rengøring, så kan man svinge den almindelige støvsuger i weekenden.
Når du skal ud og købe en robotstøvsuger er der et par parametre som er gode at se efter:

Batteritid: Hvor langt kan robotstøvsugeren køre på en opladning? Hvor meget af dit hus kan den nå at støvsuge inden den løber tør.

HEPA-filtret: Der er et allergi-filter integreret i støvsugerne, som beskytter imod astma og allergi. Det er vigtigt at få et filter med så høj en værdi som muligt, jo højere værdi, jo flere partikler ender i filtret.

Vi har sammenlignet nogle af de mest populære robotstøvsugere på markedet. De score alle fint i test og hvilken en du skal vælge afhænger af hvad du vægter højest. Vores testvinder er LG Hom-Bot, som får rigtig gode brugeranmeldelser og desuden har den også HEPA filter. Miele Scout er også er et godt valg og får gode anmeldelser, den er fornuftig i prisen, men har formodentlig ikke HEPA filter. Der står i hvert fald ikke angivet nogen steder hvilken filtertype der sidder i maskinen.

Indholder affiliatelinks


 

Rød robotstøvsuger LG Hom-BotTestvinder: LG Hom-Bot

LG Hom-Bot er en utrolig god robotstøvsuger. Den har 2 indbyggede kameraer, som gør at den kan kortlægge dit hjem og derved kan støvsuge grundigt uden at køre rundt det samme sted flere gange. Kameraerne sørger også for at støvsugeren ikke pludselig falder ned at trapper, eller kommer til at køre ind i møbler, gardiner, ledninger og hvad der ellers kan være i vejen.

LG Hom-Bot kan fortsætte støvsugningen hvor den slap, hvis du har brug for at slukke den i en periode. Det kan også være at den er løbet tør for strøm, så sørger den selv for at køre i ladestationen og derefter fortsætte hvor den kom fra.

Denne støvsuger har indbyggede sensorer, som automatisk registrer om der er gulvtæpper på og tilpasser suge hårdheden efter dette.
Det unikke design gør at den kan støvsuge helt ind i hjørner og den tager også hår efter kæledyr.

LG Hom-Bot fås både i den smarte røde farve, samt i en mere neutral sort.

Denne robotstøvsuger er et rigtig godt valg, den har en høj ydeevne og prisen er fornuftig, derfor er LG Hom-Bot vores testvinder.

Køb LG Hom-Bot HER!


 

Roomba robotstøvsuger særlig god til når man har børn eller dyrRoomba 880

Roomba 880 er en absolut top model. Den er udstyret med den seneste AeroForce TM teknologi som gør at den kan fjerne op til 50% mere skidt fra dine gulve.

Maskinen scanner selv dine gulve og på særligt snavsede steder sørger den for en ekstra grundig støvsugning. Dette er en af grundene til at denne robotstøvsuger er virkelig god hvis du har små børn eller kæledyr.

Roomba 880 er desuden udstyret med HEPA filter som filtrerer luften for små partiker af støv som ellers ikke kan fjernes ved normal støvsugning, dette er med til at modvirke udviklingen af allergi, eller lette symptomer hos folk som allerede lider af allergi.

Roomba 880 er en virkelig god robotstøvsuger, men den ligger også i den absolut dyre ende, derfor har vi ikke valgt Roomba 880 som vores testvinder.

Køb Roomba 880 HER!


Sort robotstøvsuger roomba650 med AeroVac

Roomba 650 er en fin robotstøvsuger, som supplement til din almindelige støvsugning. Den har indbygget AeroVac støvbeholder, som gør at støvet ikke samler sig i børsterne, som det har været tilfældet med tidligere modeller. AeroVac gør også at denne støvsuger egner sig godt til hjem med dyr, eller på specielt beskidte steder.

Roomba 650 kan times til at starte, så du behøver ikke at være hjemme til at sætte den i gang. Du behøver blot at sætte timeren til og så kan du se frem til at vende hjem til et rent hjem.

Roomba 650 har indbygget sensor som gør at den ikke kører ned af trapper, den styrer selv uden om dine møbler og så er der mulighed for at opsætte en virtuel væg, hvis der er et sted i dit hjem du ikke vil at have at støvsugeren kører.

En fin standard robotstøvsuger, som opfylder de fleste behov.

Køb Roomba 650 HER!


Robotstøvsuger Miele scout lille og smart maskineMiele Scout RX 1

Miele Scout RX er en smart lille maskine. Den har en lav højde på kun 88 mm, hvilket gør det muligt for den at komme ind næsten over alt. Miele Scout har et avanceret navigationssystem som gør at den gør dine gulve grundigt rent og ikke bare kører rundt på må og få. Den har indbygget trappesensor og hvis du vil have en del af dit hjem afskærmet, kan man gøre det ved hjælp af et magnetbånd, som medfølger.

Støvsugeren kan times til at starte når du ikke er hjemme eller om natten.

  Køb Miele Scout RX 1 HER!

Skriv et svar

Luk menu