Bedste Hårtørrer i test 2020

ghd

Air
kr 1.061
50
 • Varme teknologi: Ion
 • Effekt: 2100 Watt
 • Indstillinger: 7
 • Kold luft: Ja
 • Ledning: 3 Meter
Test Vinder

Babyliss

Expert Hair Dryer 2300
kr 282
 • Varme teknologi: Ion
 • Effekt: 2300 Watt
 • Indstillinger: 6
 • Kold luft: Ja
 • Ledning: 1,8 Meter

Dyson

Supersonic
kr 3.299
 • Air MultiplierTM
 • Effekt: 1600 Watt
 • Indstillinger: 12
 • Kold luft: Ja
 • Ledning: 2,7 Meter

HH Simonsen

Boss Ionic
kr 779
 • Varme teknologi: Ion
 • Effekt: 2000 Watt
 • Indstillinger: 10
 • Kold luft: Ja
 • Ledning: 3 meter

Hårtørrer Test 2020

// Artiklen indeholder affiliatelinks

Hårtørrere er noget de fleste af os kvinder bruger på daglig, eller i hvert fald på ugentlig, basis.

Når det kommer til at skulle anskaffe sige en ny hårtørrer er der mange ting man bør overveje. Den hårtørrer der virker bedst for dig er måske ikke den samme der er bedst for din veninde. Vores hår er forskelligt i struktur, tykkelse og længde og kræver derfor noget forskelligt. Nogle har også brug for ekstra udstyr såsom en diffuser eller et særligt smalt føn-næb.

Overvej dine behov når du skal vælge hårtørrer for har du tyndt og kort hår, behøver du sandsynligvis ikke at købe den hårtørrer der trækker de fleste watt.

Hvor kraftig bør en hårtørrer være?

Som jeg lige har været inde på afhænger det meget af dine behov, hvor kraftig en hårtørrer du skal købe.

Motorens kraft måles i watt og hvis alt andet er lige betyder det at den hårtørrer der har det fleste antal watt også er den der tørrer kraftigst. Det er dog ikke så enkelt da der er flere faktorer der spiller ind. Desuden har langt de fleste hårtørrere i dag omkring 2000 watt og det er rigeligt. Ydermere findes der tørrere som Dysons Supersonic, som er opbygget af en helt ny teknologi som gør den i stand til at yde meget mere, selvom den kun har en 1600 watt motor.

Jeg kan altså ikke komme med et gyldent antal watt og sige at det er det du bør gå efter. Sådan var det måske nok tidligere, men teknologien er forbedret og der er andre kvaliteter du også bør overveje.

Hvad er keramisk teknologi?

Keramisk teknologi handler om de varmeelementer der findes inden i hårtørrerene. Førhen brugte man varmeelementer af metal, men temperaturerne var sværere at styre og man kunne derfor risikere at brænde sig eller ødelægge sit hår ved de høje temperaturer. Keramiske varmeelementer er lavet af ikke metalliske materialer, oftest ler, som holder godt på varmen. De keramiske varmeelementer skal derfor ikke varmes op hele tiden som det er tilfældet med varmeelementer af metal. De er desuden bedre til at fordele varmen og mange af de hårtørrere som har keramiske varmeelementer har en sensor som måler temperaturen omkring elementerne og derfor kan regulere temperaturen, så den ikke bliver for høj og dermed skadende.

Og hvad er ionisk teknologi så?

Mange hårtørrere i dag har Ionisk teknologi, også kaldet ion teknologi. Denne type af hårtørrer virker ved at der skydes negative ioner ind i dit hår. Vand ioner er positivt ladede og når de rammes af de negative ioner spredes de. Det lyder voldsomt, men faktisk er det en skånsom måde at tørre dit hår på. Hårtørrere med ion teknologi tørrer generelt håret hurtigere og efterlader håret finere og uden krus.

En hårtørre med ionisk teknologi kan have både keramiske- og metalliske varmeelementer.

Her under beskriver jeg mere i detaljer omkring de forskellige modeller der er udvalgt i testen. Modellerne er valgt ud fra deres specifikationer, pris, features og hvordan de er blevet anmeldt af brugerne.

Hårtørrer Test Vinderen – ghd Air™

Forskellige produkter fra ghdghd er et meget populært mærke indenfor hårstylingsprodukter og det kan jeg godt forså. ghd Air Hairdryer er flot i designet og kvaliteten er i top! 

Ghd Hair Dryer tørrer håret ved hjælp af ION-teknologi. Denne unikke teknologi sikrer at håret bevarer sin fugtighed og giver dig et sundt hår uden krus og spaltede spidser.

Hårtørreren har en kraftig motor på 2100 watt og den tørrer hurtigt og effektivt håret. Du kan indstille den på seks forskellige måder ved hjælp af de to hastigheder og tre forskellige varmetrin. Der ud over er der også en kold-luft funktion som er god til at skabe hold i håret.

Der medfølger et føn-næb til at skabe styling af kortere hår og den tre meter lange ledning gør at du har stor frihed til at bruge hårtørreren hvor du ønsker.

Dette er hårtørreren for dig som værdsætter kvalitet og design eller som bare er vild med ghd produkter.

Babyliss Expert Hair Dryer 2300

hårtørrer fra BabylissEr du ligesom mig altid lidt bagud på tid om morgenen, så vil du kunne lide Babyliss Expert Hair Dryer 2300. Med en blæsehastighed på op til 85 km./t. tørrer dit hår på rekordtid.

Hårtørreren fra BaByliss giver dig virkelig noget for pengene, med en pris på under 300 kr. kan de fleste være med. Men selvom prisen er lav betyder det ikke at du må gå på kompromis med kvaliteten. Du får en

Selvom motoren er på hele 2300 Watt er den designet til at udnytte energien optimalt og bruger derfor ikke mere energi end en hårtørrer med en 1700 Watt motor. Så hvis du er energibevidst er denne hårtørrer et godt valg for dig.

Expert Hair Dryer 2300 med et smalt føn-næb så du kan style din frisure helt præcist. Der ud over følger der desuden en diffuser med, så du kan få tørret krøllerne eller givet dit hår ekstra fylde.

Alt i alt får du med en BaByliss Expert Hair Dryer 2300 en godt og kraftig hårtørre til en meget fornuftig pris.

Dyson hårtørrer – Supersonic

Dyson Supersonic produktbillede

Supersonic hårtørreren fra Dyson er en helt ny måde at tænke hårtørrer på. Den ligner noget fra en sci-fi film, men selvom den ikke ligner noget du har set før så vil du måske blive overrasket over hvor effektiv den er i brug.

Dyson Supersonic er designet så du har et bedre greb og en mere ligelig vægtdistribution. I en traditionel hårtørrer er motoren i toppen og det er naturligvis der den er tungest. I Dysons hårtørrer befinder motoren sig i håndtaget og den er meget mere ligevægtig at bære.

Motoren i Dyson Supersonic er ikke så kraftig som i nogle af de andre hårtørrere med sine 1600 watt, men tilgengæld forstår den at udnytte denne kraft fuldt ud. Håret tørrer hurtigt og bliver flot og glad.

Endnu en ny og ret smart feature ved Supersonic er at man sætter tilbehøret, såsom diffuren og næb fast ved hjælp af magneter. Det er så nemt lige at klikke det fast og så bliver det siddende uden at bevæge sig det mindste imens du bruger det.

Dyson Supersonic er den absolut dyreste hårtørrer i testen, men hvis du vil være den første til at afprøve ny teknologi og ikke vil gå det mindste på kompromis med kvalitet og effektivitet, så vil jeg anbefale dig at prøve Supersonic!

HH Simonsen – Boss Ionic

 

Billede af forskellige produkter fra HH SimonsenDenne hårtørrer af HH Simonsen er flot i sin matsorte farve. Hårtørreren har hele 3 meter ledning, hvilket kan være meget praktisk og det fleksible led imellem ledningen og hårtørreren er med til at sikre en stor bevægelsesfrihed når du bruger hårtørreren

Boss Ionic har en særlig ION-teknologi som sikrer at håret ikke bliver statisk og som giver ekstra stor fylde. Boss Ionic har 5 indstillingsmuligheder, inkl. koldknap funktion.
Vægten er på 850 g., hvilket er meget gennemsnitligt for denne type hårtørrere.

Boss Ionic er en fin og professionel hårtørrer som vil opfylde alle de krav en almindelig bruger har til en hårtørrer.

Remington D5220 2400W

Remington sort hårtørrerRemington D5220 er en kraftig hårtørrer med turbofunktion som sikrer hurtig tørring af håret. Pro-Air Turbo funktonen får med en fart på 90 km/t. dit hår tørt hurtigere og diffuser og næb lader dig style dit hår som du har lyst til, hvad enten du har glad og fint eller krøllet og kruset hår.

Hårtørreren kommer dog en smule til korte med hensyn til vægt og ledningslængde. Hårtørreren vejer næsten et kilo og det er meget når man som mig har tykt hår som tager lang tid om at tørre. Ledningen er også kun på 1,8 meter, så hvis du ikke har en stikkontakt i umiddelbar nærhed af dit spejl eller badeværelse kan dette blive et problem.

Remington D5220 er en forholdsvis stor hårtørrer og når du sætter næb eller diffuser på kan det være svært at nå ordentligt, især håret i baghovedet. Nogle brugere klager desuden over at den bliver for varm, så vær opmærksom så du ikke brænder dig.

Alt i alt vil jeg sige at Remington hårtørreren er virkelig fornuftig i prisen og ydermere er det et mærke som bare holder og holder. Jeg har selv en Remington hårtørrer som jeg har haft i næsten 10(!!) år.

Så hvis du blot er på udkig efter en standard hårtørrer til en god pris, så er Remington måske svaret for dig.