You are currently viewing Test af bæreseler

Test af bæreseler

Bedste b���¦resele testvinder Babybj���¸rn One
Babybjørn One
Kr.1.199
 • Høj sikkerhed
 • Barnets ergonomi: God
 • Bæremuligheder: Mave og ryg
 • Vægt: 3.5 - 15 kg.
Jeg anbefaler
Bedste bæreseletest 2017 Ren Nydelse tester - Cybex Yemaya ny sele på markedet
Cybex Yemaya
Kr.1.599,-
 • Høj sikkerhed
 • Barnets ergonomi: God
 • Bæremuligheder: Mave og ryg
 • Vægt: 3.5 - 12 kg.
baeresele fra ergobaby
Ergobaby Original
Kr.899,-
 • Middel sikkerhed
 • Barnets ergonomi: God
 • Bæremuligheder: Mave, ryg og hofte
 • Vægt: 3,2 - 20 kg.
Bedste baereseletest 2017 - Babybjoern original
Babybjørn Original
Kr.649,-
 • Meget høj sikkerhed
 • Barnets ergonomi: Dårlig
 • Bæremuligheder: Mave og ryg
 • Vægt: 3,5 - 11 kg.

Indeholder Affiliatelinks

Test af bæreseler

Vi har sammenlignet 5 forskellige bæreseler, læs her hvilken vi anbefaler dig at købe til dit barn. For første gang er både Testvinderen og den lavest vurderede produceret af samme firma!
En bæresele kan være en fantastisk anskaffelse for dig og din partner. De gør det muligt at have en masse oplevelser sammen med dit barn uden at skulle være afhængig af barnevogn eller klapvogn. Perfekt til en dejlig gåtur på strøget eller i naturen.

Test af bæreseler testvinder: Babybjørn One

test af bæreseler- testvinderen- babybjørn one

Vores testvinder er den nyeste model af bæreseler fra Babybjørn og de har virkelig oppet sig siden deres model Original kom på markedet.

One har 4 indstillings muligheder; den lille baby kan sidde i en høj indadvendt position, når baby bliver lidt større kan han/hun flyttes længere ned. Han/hun kan vendes ud ad. Den sidste position er på ryggen, en mulighed der ikke fandtes i den gamle model.

Babybjørn One er desuden så smart udført at det er muligt for en person alene at sætte barnet fast i bærepositionen på ryggen, dette er blandt andet afhjulpet ved at beklæde hoftebæltet med satin, så det nemt glider rundt om kroppen.

Denne bæresele er meget ergonomisk, både for dig og for dit barn. De brede stropper og utallige indstillings muligheder gør at du nemt kan tilpasse bæreselen til netop din krop. Der er desuden kommet flere muligheder for at tilpasse bæreselen til dit barn, uanset om der er tale om en nyfødt eller et barn op til max. 15 kg.

I Babybjørn One er der ingen skadelige kemikalier og du kan trygt lade dit barn sutte på stof og stropper, som de jo altså gør.

Vi mener at denne bæresele er en af de absolut bedste på markedet.

Babybjørn One kan købes her

 

Cybex Yemaya

Splinter ny bæresele fra Cybex, som er kendte for deres kvalitets produkter til børn.

Denne bæresele er anderledes fra de fleste andre bæreseler i den forstand at den er en mellemting imellem en klassisk bæresele og en slynge. Du får derved det bedste fra to verdner: den stabilitet en bæresele kan tilbyde og slyngens nærhed, tryghed og ergonomi.

Selen er meget behagelig at have på da den fordeler vægten jævnt og du bruger hele din overkrop til at bære vægten.

Selen kan bruges fra nyfødt og op til to år. Endnu en fordel er at man ikke behøver at have en babyindsats når selen skal bruges til en nyfødt, indstillingen af selen foregår enkelt på selve selen.

En enkelt ulempe ved denne bæresele er at man ikke har mulighed for at have barnet vendt med ansigtet væk fra din krop, med de større børn kan det godt være et problem. Man kan dog vende selen, så barnet bæres på ryggen og derved kan man komme uden om det problem.

Grunden til at denne sele ikke er vores testvinder er at den er forholdsvis dyr i forhold til de andre og det er begrænset hvor meget mere man får for pengene. Desuden er det begrænset hvor længe man kan bruge selen da den er begrænset til 12 kg.

Cybex Yemaya kan købes her

test af bæreseler -ErgobabyErgoBaby Original

ErgoBaby Original er et rigtig godt alternative til vores testvinder og prisen er også mere attraktiv. Dog skal man skal dog være opmærksom på at hvis selen skal bruges til babyer under 5,5 kg, så skal man tilkøbe en babyindsats som koster 300 kr, hvilket gør at prisen er nogenlunde identisk med Babybjørn One.

Når du bruger ErgoBaby er vægten er hovedsageligt placeret på hofterne og det er derfor ikke så belastende for ryggen. ErgoBaby har også som den eneste bæresele i testen hele 3 bære muligheder. Man kan både bære barnet på ryggen, på hoften og på maven. Dog kan man ikke vende barnet ud af som det er muligt ved flere af de andre bæreseler.

Grunden til at ErgoBaby ikke er vinderen af vores test af bæreseler, er at støtten ikke er helt optimal til babyer, man skal derfor være meget opmærksom på at babyindsatsen er korrekt tilpasset barnet.

Hullerne til benene er også lidt til den store side og i værste tilfælde kan man risikere at barnet falder ud.

I det store hele er ErgoBaby en rigtig god bæresele og hvis man selv er opmærksom kan den trygt anvendes.

ErgoBaby Original kan købes her

 

 

test af bæreseler - BabyBjørn original

BabyBjørn Original

Den absolutte sidste plads i vores test af bæreseler går til BabyBjørn Original bæresele. Bæreselen sidder ikke særlig godt på bæreren, den hænger kun på skuldrene og man får således ingen aflastning af ryggen. Næsten værre er det at bæreselen kun byder meget lidt støtte til den lille baby. Man skal derfor være meget opmærksom på at baby ikke sidder for længe i bæreselen, da der er et forhøjet pres på hofter, haleben og ryg. Længerevarende brug kan være skadelig for dit barns anatomi.

Det er ikke muligt at amme imens man har bæreselen på, som det er med de andre modeller.

Man skal desuden være opmærksom på at denne model kun anbefales op til 11 kg, så mange børn vil være vokset ud af den inden de er fyldt et år.

Vores anbefaling: Denne bæresele egner sig bedst til familier som ikke bruger en bæresele i deres dagligdag. Den er fin at have med sig på ferie, hvor man vil have lidt aflastning fra at bære barnet på normal vis. Selen er den letteste i testen med kun 687 g. og den er også den billigste.

BabyBjørn Original kan købes her

 

Leave a Reply