Bedst i test:
Elektrisk Brystpumpe 2020

Medela

Swing
kr 1.199
00
 • Effektiv
 • Støjsvag
 • Komfortable
 • Nem at skille, rengøre og samle
 • 100% Bispenol A fri
Test Vinder

Avent

Avent Natural
kr 889
00
 • Efterligner naturlig sutterytme
 • Blød massagepude
 • Kompakt letvægts design
 • Tåler maskinopvask
 • Kompatibel med Avent produkter

Beurer

BY 40
kr 899
00
 • Yderst komfortabel
 • 20 forskellige niveauer
 • Memory funktion
 • Blød silikone pude
 • Passer til Avent + Nuk flasker

Mininor

Dobbelt Pumpe
kr 999
95
 • To pumper
 • Tidsbesparende
 • Nem at betjene
 • Blød silikone puder
 • Strøm eller batteri

Elektrisk Brystpumpe

En brystpumpe er en fantastisk smart opfindelse for mange mødre. Den kan bruges både til at øge mælkeproduktionen eller blot til at malke ud så junior kan få den gode mælk, hvis mor skal være væk i nogle timer.

Jeg har selv haft rigtig god gavn af en elektrisk brystpumpe, både til min søn og til min datter. Da min søn var lille havde han store problemer med at få fat hos mig, han var en stor og ivrig dreng og det skulle bare gå hurtigt. Derfor malkede jeg ud og gav ham mælken på flaske, suppleret med modermælkserstatning. Min datter ammede jeg fuldt de første 2 uger, men hun tog desværre ikke nok på. Derfor startede jeg med at malke ud, både for at stimulere mælkeproduktionen, men også for at kunne holde øje med hvor meget hun reelt fik.

Vi har teste 6 forskellige brystpumper: 4 elektriske og 4 manuelle. Inden du køber en brystpumpe er det en god idé at overveje hvad du skal bruge den til. Skal du som mig bruge den ofte, så er det en god idé at købe en elektrisk brystpumpe, da det ellers vil blive for besværligt og tidskrævende. Er pumpen kun til lejlighedsvis brug, så er det fint at købe en manuel pumpe.

Bedste elektriske brystpumpetest vinder: Medela Swing

Medela Swing elektrisk brystpumpe bedst i test

Medela Swing er vores absolutte testvinder. Den er nem at betjene og er udviklet til at være så effektiv og skånsom som muligt. Medela Swingkan indstilles så den passer præcist til dig og dine behov.

Når pumpen tændes, starter en 2 minutters stimuleringsfase som får mælken til at løbe til. Stimuleringsfasen kan selvfølgelig afkortes, hvis du ikke føler at det er nødvendigt.
Medela Swing efterligner den naturlige sutterytme, hvilket gør oplevelsen mere naturtro, en fordel hvis du stadig ammer.

Medela Swing kan benytte både batteri og ledning. Den er derfor nem at tage med rundt i huset, på ferie (måske med andre strømstik) eller blot på besøg hos venner eller familie. Medela Swing er produceret i en rigtig god kvalitet og kan tåle at blive brugt flittigt.

Avent Elektrisk Brystpumpe

Avent brystpumpe

Den elektriske brystpumpe fra Avent er lavet til at gøre oplevelsen så behagelig og skånsom som muligt for dig. Under opstarts perioden kører pumpen i en blid rytme som stimulerer brystet og får mælken til at flyde. Selve massagepuden er lavet i et blødt materiale og under selve udmalkningen kan maskinen indstilles på 3 forskellige måder, for at tilpasse pumpen bedst muligt til dig.

Avent laver også en manuel brystpumpe og i begge varianter sker udmalkningen direkte i flasken og du skal blot sætte sutten på flasken, så er den klar til brug. Det er smart da det letter på opvasken. 

Avents brystpumper kan dog kommes i opvaskemaskinen og det gælder for alle delene (ikke elektriske!) så du som mor får tid til vigtigere ting.

Beurer BY040

Beurer pumpe til udmalkning

Beurer er et mindre kendt mærke i Danmark, men med denne brystpumpe får du virkelig noget for pengene.

Pumpen har en blød silikone pude, så den er skånsom imod dit bryst og behagelig i brug. Der findes desuden hele 10 stimulationsniveauer samt 10 pumpeniveauer, så du kan indstille pumpen så den passer perfekt til dig. Når du har fundet den optimale indstilling kan du gemme den, så det er nemt at komme i gang næste gang. Beurer By 40 måler hvor længe du har pumpet, så det er nemt at følge og du risikerer ikke at glemme at tage tid.

Der medfølger flaske og låg, og der udover følger der en adapter med, så du kan bruge både Avent og Nuk flasker. Dejligt, hvis dit barn foretrækker en af disse varianter. Beurer By 40 kan både køre på batterier eller tilsluttes en stikkontakt, hvilket sikrer dig en stor frihed.

Mininor - Dobbelt Pumpe

Mininor dobbelt brystpumpe elektrisk

Mininor elektroniske dobbelt brystpumpe er en brystpumpe hvor du får virkelig meget for pengene. Som navnet antyder er der nemlig to pumper, så du kan malke ud i begge bryster på samme tid. Der ved kan du klare udmalkningen på den halve tid og du kan bruge den resterende tid på noget sjovere.

Prismæssigt ligger denne pumpe på niveau med både Beurer og Avent, men en del under Medelas. Puden er lavet i en dejlig blød og skånsom silikone og maskinen har hele 28 indstillingsmuligheder. Den første simulerer babys første suttebevægelser, som er rigtig god til at få gang i mælken.

Endnu en lækker feature er, at man både kan tilslutte pumpen til stikkontakten, men også bruge den med batterier.

Mininor forhandles bl.a. på www.babytorvet.dk og hos Babysam.

Måske kan du også lide:

Hotel i Melbourne

Drømmerejse

Vores drømmerejse til Australien er bestilt Både min kæreste og jeg elsker at rejse og faktisk startede vores forhold med at vi rejste sammen i

Læs Mere»
baby sidder på seng med teddy-dragt

Babyudstyr

Når man venter baby er der en masse babyudstyr man skal have anskaffet sig. Men hvor meget skal man egentlig bruge? Jeg har lavet en

Læs Mere»