6 Populære lænestole der vil forkæle din krop

populære lænestole

Den komplette pakke

I teorien burde det ikke så vært at lave gode lænestole. De skal egentlig kun klare sig godt inden-for nogle få områder: god siddekomfort, lækkert design, god byggekvalitet og holdbarhed. På trods af denne umiddelbart lidt simple opgave, kan det være overraskende svært at finde stole der leverer dette og til gode penge.

En Twist lænestol med tilhørende skammel er dog et godt bud på den komplette pakke. Med sit klassiske design i gråt stof og olieret træ-stel leverer den på design og holdbarhedsfronten, og med sin tilhørende fodskammel får du også mest muligt for pengene på komfort-fronten.

Mest design for pengene

Måske du dog er ude efter noget lidt mere specielt designmæssigt. En udfordring når man kigger efter lænestole i de billigere prisklasser er, at de sjældent skiller sig meget ud designmæssigt. Som vi så før kan de være stilede, men måske lidt simple.

Dette problem har Velvet Lounge Stol fra Madam Stoltz dog ikke. Med sit orange fløjl og sorte metalben får du virkelig en stol der giver et statement, og med en pris på under 3.000 er den også til at komme til. Perfekt hvis du vil have mest design for pengene.

Sjovt alternativ, god pris

Sidste lænestol vi skal kigge på i den billige ende, er ikke egentlig en lænestol som vi kender den. Den er til dig der godt kan lide det lidt skøre og kantede og at tænke ud af boksen, også når det kommer til din boligindretning.

Egg Rattan fra Broste Copenhagen er lige sådan en stol. Denne æggeformede stol skal nemlig hænge fra loftet og giver en helt ny type siddeplads. Frygt dog ikke. Både byggekvalitet og sid-dekomfort er helt i top, og du får en glimrende stol til prisen.

Klassisk mellemvalg

I mellem-prisklassen er der også gode stole at hente. Her vil du ofte få lidt mere indenfor særlig kvalitet og siddekomfort, da du kan vælge stole i lidt bedre materialer. Designmuligheder vokser også lidt, men i denne klasse, er et godt valg ofte lidt klassiske stole i god kvalitet.

Craig-stolen fra Sofacompany er et godt bud på dette. Stolen er udført i et tidløst og klassisk design, og kommer i 6 forskellige varianter. Her kan du vælge både farver og lækre materialer som velour eller læder. Alt i alt en god udnyttelse af det lidt større budget.

Ypperlig komfort

En anden vej at gå i mellemprisklassen, er ved at bruge lidt ekstra på komforten. I den lidt høje-re ende af mellemklassen ligger for eksempel Global Comforts Sidney lænestol med indbygget fodskammel. Med mulighed for at lægge stolen helt ned kan du virkelig læne dig tilbage og nyde stolen til fulde.

Minimalistisk design i topklasse

Når det kommer til de dyrere lænestole, er der selvsagt stort set frit valg på alle hylder. Her skal du ikke gå på kompromis med noget, hverken design, kvalitet eller komfort. Når det så er sagt, er det værd at spørge sig selv hvorfor du vil give de ekstra penge. Hvilken del af stolen sætter du mest pris på? Og hvilken del er det der får dig til at hive de ekstra penge op af lommen.

Hvis det er designet du søger, så kig ikke meget længere end til Menus Godot-lænestol. Læne-stole bliver ofte set som lidt store og kejtede, men dette gælder ikke for Godot-stolen. Dens klare firkantede ydre linjer kombineret med de tynde metalben, giver et let og alligevel indbyden-de look. Stolen er da også i topklasse når det kommer til komforten. De store hynder sikrer god komfort, der dog ikke slækker på bevægelsesfriheden. Ganske unik kombination for lænestole.

Vi tror også du vil synes om: