Sådan passer du godt på din hud

pas paa din hud

Hudpleje er alfa og omega, særligt når vinteren melder sin ankomst. Det er vigtigt at holde huden ren og smidig samt tilføre den masser af fugt, da den let kan tørre ud. Mange af tingene kan du selv klare hjemme foran spejlet. Men vores hud har en gang imellem behov for en ekstra velplejende behandling.

Kender du det med at have tør hud og små røde irritationerne i huden i ansigtet? Det kan være tegn på, at din hud savner fugt. Det kan en god ansigtscreme nemt klare, men andre gange kan det være en fordel at give din hud et fugtboost hos en professionel. Dertil er det en hverdagsluksus at få ansigtsbehandlinger, hvor du kan slappe helt af og nyde behandlingen.

Giv dig selv lidt luksus og velvære

Med en ansigtsbehandling kan du få tanket helt op på velværen. Uanset om det er første gang, eller du har gjort det mange gange, så kan en ansigtsbehandling hos en professionel føles som ren luksus. Ansigtsbehandlingen er en mulighed for at få en andet og mere professionelt syn på din hud samt få at vide, hvad den trænger til. Nogle har behov for en dybderens andre et fugtboost. Hos de fleste klinikker vil dine individuelle behov skræddersys netop dig og din hudtype.

Gør huden stærk og smidig

Vores hud består af 75% kollagen. Men med så mange andre ting, så falder niveauet af kollagen med alderen. Derfor er en effektiv måde at sikre dit kollagen niveau i huden collagen pulver. Pulveret opløses i vand og drikkes, hvornår det passer dig. Kollagen har indflydelse på særligt huden, men også på led og elasticiteten i dit bindevæv. På mange måder er kollagen derfor givende for mange ting i kroppen. Men mange møder forhindringer, når de kommer til at sikre niveauet af det i kroppen.