You are currently viewing Billig boligindretning

Billig boligindretning

Der er ikke sket ret meget på boligindretnings fronten her hjemme, det sidste halve år. Jeg har haft enormt travlt med skole, syge børn og eksamener. Nu har jeg så endelig fået afleveret min 2. års opgave og der begynder at være lidt luft til at lave andre, og sjovere, ting.
Jeg har længe haft nogle steder i stuen hvor jeg har synes at der manglede noget. Jeg har bare ikke helt kunne finde ud af hvad det var og med et begrænset SU budget har jeg ladet det ligge. Indtil nu 😉

Vi har netop fået en Søstrene Grene her i byen og der er der mange billige løsninger. Har man mod på at være kreativ er der mange muligheder for at style tingene, så det passer i ens egen stil. På Søstrene Grenes YouTube kanal kan man få masser af inspiration.

sghylder2

Jeg har købt både hylderne og de grå lysestager i SG, prisen var ca. 35 kr. Pr. del. Jeg har dog valgt at bruge den ene lysestage til en lille grøn plante.
Billedet har jeg haft længe, det er fra Bob Noon og er desværre ikke helt billigt, men jeg elsker det!

I mange af supermarkederne er de også begyndt at have nogle rigtig fine ting til hjemmet og hvis man kigger sig godt for kan man virkelig gøre et kup!

remaplakaturtepotterfakta

Jeg har været heldig at finde denne søde plakat til 30 kr. i Rema1000. De søde urtepotteskjulere har kostet 35 kr. nedsat i Fakta.

Alt i alt rigtig meget boligindretning for meget få kroner. Jeg er meget tilfreds med resultatet 🙂 Hvad synes du?

Leave a Reply