Jeg elsker fornyelser!

PicMonkey CollageBy Nord-Iceberg Ahead, badeforhæng(Mit er udsolgt, men her er et i samme stil); Muuto – The DotsHAY – Mega Dot Sengetæppe (Affiliate link)

Til august flytter jeg tilbage til min hjemby Fredericia efter et år i Esbjerg. OG jeg glæder mig! Vi har fået den dejligste lejlighed, 20 meter fra volden og 50 meter fra stranden. Lejligheden er totalt ny renoveret, med hvidt højglans køkken som ligger i et stort alrum med stuen. Vi kommer godt nok til at skulle indskrænke os lidt da den nye lejlighed “kun” er 88 kvm, og vores nuværende er 120 kvm. Dette betyder dog ikke,at jeg ikke kommer til at mangle nyt til lejligheden, når vi flytter.

Jeg har været inde og snuse på en masse forskellige webshops, men endte alligevel på Modern Mood, en af mine absolut favorit webshops. Shoppen er er fyldt med skønne produkter,  som passer lige ind i min stil. De handler med mange af de førende nordiske mærker som HAY, Muuto, Kähler, Normann Copenhagen, by nord og mange flere. Ovenover kan i se hvad jeg er faldet over til vores nye skønne lejlighed. Jeg kunne sagtens have brugt Mange flere penge, men min kæreste er ret så anderledes indstillet end mig, når det kommer til bolig indretning! Han kan simpelthen ikke forstå hvorfor vi skal bruge penge på et badeforhæng, når vi nu allerede har et der fungerer fint(jow jow, men det er grimt og har kalk på). Så det er hårde kræfter jeg er oppe imod her, kan i nok se. Ej, seriøst set kan jeg da godt se at det fornuftige er at spare lidt på pengene, når vi nu skal til at studere begge to. Meen nu var det skønne badeforhæng jo på tilbud, så går det ikke helt galt vel;)

Jeg kan kun anbefale alle at handle på Modernmood.dk, de er utrolig hjælpsomme og varerne er hurtigt leveret. Desuden hører der en boligblog med til websiden, så du kan få en masse dejlig inspiration.

Leave a Reply