christmas-tree-floral-vector

Hejsa, glædelig jul og velkommen til!

Her på Ren Nydelse behandler vi et bredt udvalg af emner, spændende fra økologi, bæredygtighed og gode valg til dit barn. Vi har en særlig fokus på test af produkter og det er også i den retning at siden fremad rettet vil udvikle sig. Mange af de produkter der bliver testet og undersøgt her på siden er ting som jeg, eller min mand og børn, har brugt eller haft brug for.

Jeg vil gerne have at alt er så gennemskueligt som muligt her på siden og derfor lander min ”disclaimer” lige her på forsiden.

Først og fremmest vil jeg gerne forklare hvordan mine tests bliver udført: For de fleste produkters vedkommende har jeg ikke fysisk selv testet produktet. Men jeg har brugt rigtig meget tid på at læse anmeldelser, fra bl.a. Tænk.dk, set videoer med anvendelse på Youtube og mange, mange andre ting. Jeg går grundigt til værks og vil ikke anbefale et produkt højere på grund af prisen. Hvis to produkter er lige gode vil den billigste være testvinderen.

Anbefalingerne er anderledes. Her er det produkter som jeg selv har anvendt på den ene eller anden måde og som jeg synes er en anbefaling værd. De fleste af mine test indeholder affiliatelinks. Det vil sige at jeg tjener en provision, hvis du køber produktet. Produktet bliver ikke dyrere for dig af den grund.

I er altid velkommen til at skrive og spørge mig, hvis der er noget i synes er uklart eller hvis der er et produkt i godt kunne tænke jer at jeg kiggede på.

Til sidst vil jeg benytte lejligheden til at ønske jer alle og jeres familier en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår!

Mange hilsner
Sanne