You are currently viewing 3 Gadgets til din iPhone

3 Gadgets til din iPhone

Dette er et sponsoreret indlæg:

Det er svært at finde en person i dag, der ikke går rundt med en mobiltelefon i lommen.

Den teknologiske verden udvikler sig hele tiden, og produkterne bliver bedre og bedre. Siden internettets begyndelse har tingene taget fart, og alt fra vaskemaskiner til fjernsyn og mobiltelefoner forfines konstant og skaber muligheder verden over.

På tværs af grænser kan man nu komme i kontakt med hinanden, hvis man blot har internetforbindelse og for eksempel en iPhone. Og sideløbende med at iPhonen udvikler sig, udvikles der også gadgets til. iPhone-gadgets finder vej til butikkerne hurtigere end vinden blæser, og det kan næsten være svært at følge med.

Derfor kan det også være svært at finde ud af, hvilke der egentlig er på markedet, og hvad de forskellige kan. 

iphone

En ny sund partner

Hvad skal der til for, at man kommer til at føre en sundere livsstil? Der er blevet skabt en gadget, der hedder Fitbit One – training partner. Denne kan tilkobles for eksempel en iPhone xs max og hjælpe med at løfte niveauet på parametre, der alle har noget med krop og sjæl at gøre.

Den holder øje med ens søvnaktivitet, den sporer de daglige rutiner, hvor den måler distance og hastighed. Så hvis man går op og ned ad en trappe, så rapporterer den, hvor meget fedt og hvor mange kalorier, der er blevet forbrændt. Den kan også bruges til at fastlægge et fitnessprogram. Eller blot fungere som et behageligt vækkeur. 

Flyve til himmels

Det er lækkert med en god og sund livsstil, men hvis man er til de lidt sjovere tilføjelser på gadget-markedet, kan man kigge efter en Parret AR. Drone 2.0.

De fleste har prøvet at spille sådan et computerspil, hvor man skal forestille at sidde i en bil, man kører i et racerbilsspil. Sådan er det også lidt med denne avancerede radiokontrollerede quadcopter. Her foregår det bare ikke inde i et spil. Den giver en oplevelse af at sprede vingerne og flyve oppe i skyerne.

Dronen bliver styret igennem en applikation på iPhonen, hvor man kan stå ved siden af den, og se den flyve så langt batteriet tillader. Inden den flyver indstiller man en destination, hvor den skal lande, så man ikke mister sin nye gadget efter første flyvetur.

Inde i dronen er der installeret to indbyggede kameraer, der ikke kun tager en med på en imaginær flyvetur, de dokumenterer det også med videoklip. Så nu kan man altså se alt fra oven, om man så har højdeskræk eller hader at flyve. Indehaveren vil nemlig altid har sine fødder solidt placeret på jorden. 

Musik uden kabler

Det fleste fester dør, når musikken bliver slukket. Men der er mulighed for, at dette ikke behøver at ske. En Vooni CityRocker er en iPhone-gadget, der fungerer som en transportabel højtaler. Den tilslutter enheder via Bluetooth og streamer derved musik trådløst. Den fungerer også som en radio. Så hvis festen ikke må dø eller man blot er en af de musikglade, er denne en af de absolutte favoritter på markedet lige nu. 

Leave a Reply