You are currently viewing Træning i hjemmet

Træning i hjemmet

Dette er et sponsoreret indlæg:

Har du svært ved at få tid til at komme afsted til træning i løbet af dagen eller aftenen, eller er det bare svært at komme ud af døren igen, når først du er kommer hjem fra arbejde? Det kan de fleste nok godt nikke genkendende til. 

Det kan også være, at du bor langt væk fra byen og dermed træningsmuligheder – eller at du simpelthen ikke bryder dig om at træne sammen med andre eller at dele træningsredskaber med alle mulige andre.

Der kan i det hele taget være mange grunde til, at du ikke kommer afsted for at træne. En løsning på den udfordring kunne fint være, at du får indrettet dig med muligheder for at træne selv derhjemme i privaten.

træning-i-hjemmet

Hvordan kan du træne derhjemme?

Nu kommer det selvfølgelig an på, hvad det er, du skal træne. Hvis det er yoga eller andre former for gulvøvelser, du praktiserer, så kræver det jo kun en yogamåtte og lidt gulvplads for at kunne dyrke det. Drejer det sig om nogle træningsformer, der involverer nogle maskiner eller redskaber, så kommer d til at investere i sådan noget.

Der findes mange forskellige former for træningsmaskiner, der er velegnede til hjemmebrug. Hvis du har planer om at opbygge en hel lille maskinpark, så må du nok starte et sted og så bygge den langsomt op. Har du kun lyst og plads til en enkelt maskine, så bør du nok vælge en maskine, som kan træne dig allround, som f.eks en cross trainer.

Har du plads nok derhjemme til at have en cross trainer stående, så er den en af de bedste, du kan vælge, da den giver all round træning af næmest hele kroppen.

Hvorfor er en cross trainer det gode valg?

En cross trainer er en af de bedste træningsmaskiner, fordi den er så alsidig. Den træner nemlig de fleste af kroppens muskelgrupper. Der findes mange gode maskiner på markedet og flere af dem er velegnede til hjemmebrug. 

På en cross trainer kan du både løbe og cykle, og du kan med de mange gode medfølgende træningsprogrammer, få trænet kroppen godt igennem på relativ kort tid.

En romaskine er også god

Der findes også andre træningsmaskiner til hjemmebrug. En af de andre gode maskiner at bruge derhjemme er en romaskine. Det fylder ikke så meget at have stående. Flere modeller kan slås sammen, og dermed kan du have den stående under sengen eller i et hjørne af rummet.

Samtidig er den ganske effektiv at træne på. Du får trænet de fleste af kroppens muskelgrupper godt igennem på sådan en beskeden maskine. Der er således flere gode fordele ved at træne på sådan en derhjemme.

Du kan også være heldig at finde en romaskine af en vis kvalitet, som ikke er så dyr igen. Det gælder for eksempel en billig Kettler til hjemmebrug, som du roligt kan sætte op derhjemme. 

En Kettler romaskine plejer man ikke at gå galt i byen med. Det er gode romaskiner til en billig pris.

Fordele ved at træne derhjemme

Der er flere åbenlyse fordele ved at træne derhjemme. Først og fremmest er det nemt, og så sparer det dig for en masse tid. Du behøver ikke at bruge tid på at transportere dig til og fra træning inde i byen, og du behøver ikke at stå i kø ved maskinerne for at kunne komme til at bruge dem.

Du kan bruge maskinen, når du har tid til det. Også selv om du kun lige har et kvarters tid.

Desuden er maskinen indstillet til dig, og det er kun dig og eventuelt de andre i husstanden, der bruger den. Det er både bekvemt og rart.

Hvad koster træningsmaskiner til hjemmebrug?

Priserne for træningsmaskiner til hjemmebrug er meget forskellige. Du kan godt få nogle maskiner, der ikke er så dyre, men så skal du nok forvente, at kvaliteten er derefter. Hvis du tænker, at du vil nøjes med en enkelt maskine, så er det en god idé at vælge en, som er af en god kvalitet. Med mindre du er i tvivl om, hvor meget du kommer til at bruge den, så vil en kvalitetsmaskine holde i længere tid end en maskine af en ringere kvalitet.

Hvis du køber en maskine, der er for ringe i kvaliteten, så vil du heller ikke kunne få det optimale udbytte af den. Så kan du risikere at miste interessen for den – og det bør jo ikke ske. Hovedformålet med maskinen skulle jo netop være, at du kom til at træne noget mere.

Leave a Reply