Sommer på børneværelset

 

sebra-kili-lirumlarumleg.dk
Sebra Kili seng, Bobles lampeMudpuppy vægur med cupcakesSebra Lulu gulvpudeSilly U opbevaringskasserRoommate Forrest & Friend babysengetøjLes Gambettes BordLes Gambettes stol.
 

Arh, er der noget bedre end sommer? Nej vel, jeg nyder i hvert fald de dovne dage i varmen i fulde drag. Men når solen ikke lige titter frem hele tiden, er der også tid til at lave lidt fornyelse i hjemmet.

For mig er sommeren fuld af dejlige friske farver, og det gælder selvfølgelig også på børneværelset. Jeg har samlet lidt inspiration til lækre ting, som inspirere mig her i det dejlige vejr.

Jeg er især vild med Sebra Kili sengen og selvom om den er ret dyr at købe, så kan den bruges både som tremmeseng og juniorseng, da den kan trækkes ud. Jeg har desuden set mange der sætter deres brugte senge til salg, når de ikke længere selv kan bruge dem, og de holder faktisk prisen rigtig godt.!

Børnesættet fra Les Gambettes, er også bare totalt lækkert! Det findes i forskellige skønne pastel farver, så man kan kombinere det som man har lyst.

 

 

Leave a Reply