Solbeskyttelse til ungerne

Når solen bager over os, og det kommer den forhåbentlig også snart til her i Danmark, så kommer hele cirkusset for os forældre med at få vore unger ordentligt beskyttet imod solens skadelige stråler. Det siger sig selv at solcreme er et must, men det kan også være en god ide at supplere med UV-badetøj, så er der god beskyttelse selv på de mest sarte områder.
Jeg har fundet nogle fine eksempler på badetøj med UV-beskyttelse, både til piger og drenge, og til store og små. Pige2

Jeg har fundet alt det fine badetøj på Faktorfobi.dk –> Her!

graa-hajfinne-med-gratis-fragt-fit-1000x1000x100

En smart nyhed til den ny svømmer er Swimfin. Swimfin virker som et svømmebælte eller badevinger, til at holde barnet i overfladen af vandet. Forskellen er at Swimfin sidder på ryggen og giver barnet en bedre placering i vandet, samtidig med at barnet har armene fri til at svømme med.
Du kan få Swimfin i flere forskellige farver og på Faktorfobi.dk kan du også se en video om det populære produkt, som næsten er et must på badeferien.

Se Videoen —>Her!

 
Da jeg jo selv har en helt lille baby vil jeg også lige vise dette smarte telt fra Babymoov. Teltet er perfekt at have med i haven eller på stranden. Man tager blot teltet ud af indpakningen og så folder det sige selv ud, så altså ikke noget med at skulle til at samle eller noget.
Vi har allerede købt teltet(blot en lidt anden model) og det har også været i brug. For storebror elsker at lege i haven og det er lidt kedeligt at være fanget inde i huset med en lille baby hele sommeren.babymoov-uv-telt-fit-1000x1000x100Babymoov teltet kan findes —> Her!

 

 

 

 

Leave a Reply