Sommerfugle væg

Materialer til sommerfuglevæg

Min faerdige sommerfuglevæg

Hvad synes i om min sommerfuglevæg, som jeg har lavet til min søde lille niece?(her er den lige hængt op i vores soveværelse for at demonstrere)

Jeg har fundet 3 forskellige skabeloner på google og har printet dem ud i lidt forskellige størrelser.

Så har jeg valgt nogle forskellige farver karton ud, som jeg synes passer godt til hinanden. Kartonen jeg har brugt har en smule struktur, og selvom det er svært at fange på billederne, giver det en ret flot effekt. Du kan købe karton næsten alle steder. Min er købt i Rema1000 til 40 kr for en stor pakke 🙂 Sommerfuglene er hængt op med elefantsnot.

Jeg synes at det giver noget ekstra at man bruger forskellige skabeloner til sommerfuglene, så sker der ligesom lidt mere.

Men man kan selvfølgelig gøre præcis som man har lyst til !

Jeg er selv ret godt tilfreds med min sommerfuglevæg, så nu håber jeg bare at A. bliver rigtig glad for den 😀

Synes du også at sommerfugle er vildt søde, men har du ikke mod på at gå i gang med det helt store klippe-klistre projekt, så kan du bruge wallstickers og få lidt af den samme effekt. Wallstickers sidder selvfølgelig helt ind til væggen, så helt det samme bliver det ikke. Men stadig rigtig fint!

Jeg har fundet nogle fine eksempler på sommerfugle wallstickers ved DiMaria.
DiMaria wallstickers sommerfugle orangeDiMaria sommerfugle wallstickers Lilla

 

 

 

 

 

 

 

 

//Indeholder Affiliatelinks

 

This Post Has 4 Comments

 1. Bjørn Lindorf

  Hejsa

  Det ser rigtigt godt ud! Men har det ikke taget lang tid at klippe alle de detaljer ud?

  1. Sanne Lund

   Hejsa, tak for din kommentar 🙂
   Jo, det tager noget tid, jeg har brugt ca. 2 aftener på det. Men jeg synes nu at det er meget hyggeligt at sidde og nusse med 🙂

 2. Sabrina

  Heey!!:D det ser rigtig fint ud, jeg ville også have søde sommerfugle på mit værelse, jeg tænkte på om du ikke kunne ligge billeder ud af de skabeloner du har brugt. Plzz<3

  1. Sanne Lund

   Tusinde tak skal du have Sabrina, jeg har ikke skabelonerne liggende mere, desværre 🙁 Men bare prøv at google “sommerfugle skabelon” og så kigge under billeder, så kan du helt sikkert finde nogle.. God fornøjelse!

Leave a Reply