Weekendens små-projekter

Weekendens småprojekter.

Vi (manden) har blandt andet brugt weekenden på at få hængt ting op. Vi har nogle rigtig irriterende vægge, hvor alt pudsen falder ud så snart man begynder at bore i dem, så det ender næsten altid med nogle kreative løsninger, hvor rawplugs er større end selve hullet egentligt skulle være. Meen det lykkes da alligevel altid at få løst problemerne med et fint resultat.

Der har længe manglet knager i forbindelse med puslebordet, så da jeg fandt disse fine runde knager i porcelæn fra Idé møbler, og så oven i købet på tilbud, måtte de med hjem J

De fine porcelæns dyr på billede 2 er fra Søstrene Grene og kostede under 23 kr. pr. stk. Så det kan man da ikke klage over. Der fandtes desuden også en i hvid, men den synes jeg ikke passede ind i stilen. Dyrene kan også bruges som knager, men så skal man nok finde en anden måde at hænge dem op på, da jeg synes at de hænger en smule løst. Derfor er de også kommet godt op i højden, så Betten ikke kan komme til dem og heller ikke kommer til at ramme hovedet ind i dem, hvis legen bliver lidt vildt..

Så alt i alt er jeg rigtig tilfreds! Praktiske og dekorative løsninger, og så for under 150 kr. 😀

IMG_2254

Leave a Reply