Om at måtte prioritere

Jeg må indrømme at jeg synes at det sucks at skulle prioritere og ”være fornuftig” med mine penge. Jeg vil gerne have råd til det hele! Jeg vil gerne iklæde mine børn i det smarteste tøj og lave de lækreste børneværelser til dem og selvfølgelig vil jeg også gerne have at resten af huset er lækkert og flot indrettet.
Jeg vil også bare helt vildt gerne ud og rejse med mine børn!! Drømmen er at når jeg er færdig med mit studie, så drager vi 1 års tid til den anden side af jorden, nærmere betegnet Australien og New Zealand.
Når man som mig er på SU, så kan man desværre ikke det hele. Derfor bliver jeg nødt til at sætte min shoppe lyst lidt på pause, selvom det er edder-svært når man elsker Instagram og følger alle de smarte mødre, med deres smarte børn.
Jeg prøver at se lidt fornuftigt på det, for jeg tror at når man ligger som gammel kone og tænker tilbage på livet, så er det altså federe at have været ude og opleve verden sammen med ens familie, end at tænke ”mine børn var altid smart klædt på”! Og den fornuftige stemme i mit hoved tænker også, at det egentligt er lidt skørt at købe det dyre børnetøj til min datter som på knap 4 måneder har skiftet størrelse 4 gange!
Ihhh.. Hvem der bare var født med en guldske i måsen 😉

ferie-collageFra vores ferie på Gran Canaria for næsten 1½ år siden.. Mere af dette her tak!

Er du i den heldige situation at du skal på ferie med din familie, så kan du læse mine erfaringer med flyvning med småbørn eller baby. Der er masser af tips til at få en god tur 🙂
Indlæget findes —> Her!

Leave a Reply