You are currently viewing Drømmerejse

Drømmerejse

Jeg drømmer om at se Koalaer når vi rejser til Australien

Vores drømmerejse til Australien er bestilt

Både min kæreste og jeg elsker at rejse og faktisk startede vores forhold med at vi rejste sammen i 6 måneder i New Zealand.

Man lærer hinanden utrolig godt at kende når man rejser så tæt sammen. Vi lejede en bil og kørte rundt på øerne i 40 dage, i den tid var vi sammen næsten 24 timer i døgnet. Jeg tror at det har gjort vores forhold stærkt at vi fra starten har fået så godt et kendskab til hinanden.

Efter at vi har fået børn har rejseriet været sat på standby. Det har ikke været lysten der har manglet, men rent praktisk er det nemmere at rejse med børn når de er lidt større og mere selvhjulpne.

Drømmerejsen byder måske også på kænguruerVi har i flere år planlagt og sparret op til at kunne realisere vores drømmerejse til Australien. Vores to dejlige unger vil være 5 ½ og næsten 3 år når vi flyver til ”The land of Oz” i starten af 2018.

Perfekt timing

Timingen passer perfekt, da jeg afslutter min bachelor i januar 2018, vores søn skal starte i skole i august 2018 og vores datter skifter fra dagpleje til børnehave på samme tid. Vi har derfor et hul på ca. 6 måneder, fra februar til august, hvor vi ikke er bundet af noget her hjemme og det har vi tænkt os at udnytte med en rejse.

Vi er desuden så privilegeret at min kæreste arbejder selvstændigt og han kan tage jobbet med på farten.

drømmerejsen til Australien starter ved twelve apostles
The Twelve Apostles

Jeg har længe kigget flybilletter på Momondo og da jeg faldt over et godt tilbud, så slog vi til. Nu er det derfor officielt: Vi flyver fra Billund til Melbourne d. 1 februar. Vi skal flyve med British Airways og Quantas og turen kommer til at tage 25 timer.

Det kan ikke gøres meget hurtigere og så synes jeg også at prisen var til at overkomme. 18.000 kr. Inkl. afbestillingsforsikring, for to voksne og to børn.

Hold nu kæft hvor jeg glæder mig! Jeg har downloadet en nedtællings app til min telefon, som fortæller mig at der er 6 måneder og 24 dage til vi skal af sted, det er altså lige lidt lang tid!

Valg af hotel

Her skal vi bo på vores drømmerejse til Australien
2 værelses lejlighed i Playhouse Apartments Melbourne

Vi har desuden booket et hotel, som ser ret så lækkert ud. Vi skal være i Melbourne den første uges tid og vi skal bo her: Playhouse apartments (affiliate). Det er centralt, nyt og så får vi to soveværelser, hvilket jeg tror er en fordel når vi ankommer med to børn og jetlag. Værelserne har desuden køkken, så man selv kan lave mad, derved kommer vi til at spare mange penge.

Vores drømmerejse til Australien starter i Melbourne
Vores hotel i Melbourne

Det passer mig faktisk også bedst at kunne tage tingene i vores eget tempo og ikke være afhængig af at komme til morgenmad på hotellet, eller at skulle hurtigt ud af døren om morgenen fordi børnene er blevet sultne.

Hotellet er fundet via Hotels.com(affiliate), som jeg tidligere har brugt meget når vi har rejst rundt, blandt andet i Indien.

Overraskende nok var hotellet billigere at booke via Hotels.com end det var på hotellets egen hjemmeside. Jeg plejer altid at tjekke flere steder for at få den bedste pris, men denne gang overså jeg at man kan få 10 % i rabat via Hotels. Ikke smart..

Jeg glæder mig så meget til at opleve Melbourne, der beskrive som den mest europæiske by i Australien og som flere år i streg har været kåret som ”The most liveable city” i verden og jeg er så begejstret over at vores drømmerejse til Australien skal starte netop her!

Nå, det bliver alt om vores kommende rejse for denne gang, men jeg vil vende tilbage med flere af vores rejse-overvejelser, budget og – når tiden endelig kommer – alle de erfaringer vi kommer til at gøre. Så kan du måske bruge det til noget, hvis i overvejer en længere rejse med jeres børn.

Leave a Reply