Kontaktlinser online

Kontaktlinser online

Jeg har i mange år brugt kontaktlinser, men jegiStock_000000184673Small synes at det er ret så dyrt! Jeg kan ikke bruge briller da jeg har nervebaner der sidder der hvor brillerne sidder, og jeg derfor får en knaldende hovedpine hvis jeg bruger briller. Jeg bruger måneds linser, som jeg kun skal tage ud en gang i ugen, og det synes jeg er helt fantastisk for så mærker man ikke så meget til det, og kan se uret hvis jeg skal ind efter sønnen midt om natten.

Mine linser koster omkring 250 kr. pr. måned ved Profil optik.

For at sparre lidt penge har jeg så undersøgt hvad jeg kan få tilsvarende linser til på nettet.  På Lens.com kan jeg få linser til 12 måneder til $134, hvilket svarer til 716 kr. Hos Profil optik vil det koste ca. 3000 kr. Altså sparer jeg næsten 2300 kr. om året!

For at finde de rigtige linser, har jeg blot googlet navnet på de linser jeg har brugt fra Profil optik, som hedder Eye Q, og har fundet ud af at de produceres under mange forskellige navne, men at producenten hedder CooperVision og linsen hedder Biofinity. Det er således præcis de samme linser, blot med et andet navn på. Du kan selvfølgelig finde netop de linser du selv bruger.

Ulempen ved at købe linser over nettet er at man ikke får det årlige, eller ½ årlige, tjek af linserne. Men problemet er ikke større end at man kan betale sig fra det, blot ved at gå ind til en optiker. Den billigste jeg har fundet er Louie Nielsen, som tager 110 kr. for et tjek. Hvis du får tjekket dine linser 2 gange om året, hvilket er rigeligt, er omkostningerne på 936 kr. og man sparer altså over 2000 kr!

Jeg har selv brugt linser fra Lens.com i over ½ år nu, og jeg er fuldt tilfreds! Faktisk kan jeg ikke mærke den mindste forskel, da det jo er identiske linser.

Du skal blot huske at bestille linserne i god tid, da der er en ret lang leveringstid.

Håber du kan bruge mine erfaringer til noget. Smid gerne en kommentar hvis du har spørgsmål 🙂

This Post Has 2 Comments

  1. Paul

    Har selv bestilt linser i flere steder på nettet. Lige nu køber jeg dem fra alensa.dk og det fungerer fint. Jeg kan bedst lide endagslinser, og de har meget gode priser. Tidligere betalte jeg meget mere pr måned hos ProfilOptik.

    1. Sanne Lund

      Ja, det kan bestemt godt betale sig at købe på nettet. Og ja, det er gode priser på alensa.dk 🙂 Tak for fiffet ! 🙂

Leave a Reply