You are currently viewing Test af Babybjørn Harmony vugge

Test af Babybjørn Harmony vugge

BABYBJORN-1

Under forberedelserne til ankomsten af vores datter, var der en million ting vi skulle have anskaffet! Vi havde egentlig ikke tænkt at vi skulle have mere end et barn og derfor havde vi solgt det meste babyudstyr efter vores søn.

Men sådan skulle det (heldigvis) ikke gå og da lillesøster så meldte sin ankomst havde jeg gjort mig en masse tanker om hvilke produkter var de bedste for hende. Jeg havde selvfølgelig en masse erfaringer fra da vores søn var lille, så jeg havde nogle helt specifikke krav, her den anden gang. Efter at nogle ugers overvejelser og en masse søgen rundt på nettet, faldt valget BABYBJØRNs Harmony vugge.

Æstetisk set er BABYBJØRN Harmony vuggen moderne og enkel. Der er ingen løse dele at bekymre sig om. Det lette stof som dækker vuggen tillader luften at cirkulerer omkring dit barn.

Produkt specifikationer:

Alder: Nyfødt til omkring 6 måneder. Max vægt er 8 kg.

Vuggens vægt: 6 kg.

Leveres med madras ( 36 x 72 cm )

Vuggens mål: 58 x 79 x 13 cm

Alle materialer er fri for sundhedsskadelige kemikalier og er Oeko-Tex Standard 100 certificeret.

Vuggens betræk kan vaskes ved 40 grader og madras og lagen kan vaskes ved 60 grader.

Fordele ved vuggen:

Let at samle! Denne vugge tager seriøst kun 2 minutter at samle. Den leveres med 2 skruer og en nøgle, som man bruger til at fastgøre basen til benene og det var det hele! Den er lige så nem at afmontere og medbringe på rejse eller besøg hos bedsteforældrene.

Vægten! Vuggen var en af de letteste vi kunne finde. Den vejer kun 6 kg. og er ikke særlige pladskrævende. Størrelsen og formen gør den nem at flytte rundt i huset i løbet af de første par måneder, hvor baby sover ofte. Derfor havde vi altid Ella der hvor vi befandt os i huset. Om natten flyttede vi hende med ind i soveværelset.

Vugger let: Hvis du nogensinde har prøvet en BABYBJØRN skråstol, så kender du den blide vuggende effekt som virker så beroligende på børn. Det er det samme rolige vuggende bevægelse vuggen giver. Noget af det bedste ved vuggen er dog at den reagerer på barnets bevægelser og således vugger let når baby rører på sig. Derfor oplevede vi at hun faktisk ofte fik lullet sig selv i søvn, når hun spjættede og derved fik vækket sig selv.

Sikker, solid og robust:

Ydersiden af vuggen er lavet af et let stof som er åndbart. Baby overopheder ikke og jeg synes også at det var rart at jeg kunne se hende igennem stoffet. Da der ikke er nogle huller eller tremmer er der heller ikke brug for en sengerand og man skal ikke bekymre sig om at baby får sine små ben eller arme ind imellem tremmerne.

Fødderne på benene er belagt med gummi og den står derfor meget stabilt på alle slags gulve.

Overvejelser:

Selvom vi har været meget glade for vuggen, så er prisen også en faktor. Med en pris på 2199 kr. + 399 kr. For himlen, så er vuggen også betalt.
OBS: Vuggen er netop nu på tilbud til 1649 kr.! Se link neden for 🙂

Den gode kvalitet gør dog at vuggen nemt kan gemmes og bruges til baby 2 og 3.

Vuggen er heller ikke særlig lang. Så hvis du har et langt barn, vil det måske ikke kunne bruge vuggen i mere end 3 måneders tid.

Vi har brugt den i ca. 4 måneder.

Når det kommer til BABYBJØRNs produkter er vi altid tilfredse med kvaliteten, pålideligheden og de er altid nemme at anvende. Så selvom denne vugge er dyr, så er den også en perfekt første seng til din baby. Vi har været meget glade for den og det håber jeg også at i bliver!

Køb vuggen HER

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply