Gratis forsikringstjek

Det er en god idé at få tjekket sine forsikringer gratis forsikringstjek - stak af pengeen gang imellem. Der er jo ingen grund til at betale for meget!

Ved findforsikring.dk kan du få et gratis forsikringstjek. Det fungerer således at du går ind på siden www.findforsikring.dk , her bliver du spurgt om en masse ting om din nuværende forsikring. Når du har indtastet din oplysninger er det bare at vente.

Inden længe vil du blive kontaktet af 3 forskellige forsikringsselskaber, som udregner hvad en forsikring, med samme dækning, vil koste i deres selskab.

Jeg har selv været møllen igennem og blev kontaktet af Nykredit, Vejle Brand og Topdanmark. Jeg fandt ud af at jeg rent faktisk har den billigste forsikring i forvejen og det var derfor ikke nødvendigt for mig at skrifte. Jeg blev dog også opmærksom på at jeg faktisk ikke har en ulykkesforsikring på min søn, så det fik jeg rettet op på.

Det er altså nemt og gratis at få tjekket sin forsikring og faktisk betaler hver 3. mere i forsikring end de behøver! De penge er jeg sikker på kan bruges på noget sjovere 😀

Find forsikring —>HER!

Indeholder affiliatelinks


 

Leave a Reply