Find den mascara, der fremhæver dine øjne bedst

Dette er et sponsoreret indlæg:
Fremhæv dine øjne ved at vælge den bedste mascara. Vi ved alle, at det er en hel jungle at finde frem til den mascara, der passer bedst til ens egne øjenvipper. Ofte klumper den ene mascara, og den anden mascara forlænger ikke øjenvipperne godt nok i forhold til den anden. Selvom det kan virke uoverskueligt at finde den mascara, der passer til dig, er der her lavet en guide til, hvad mascaraer generelt kan gøre for dig og dine øjenvipper.

find den bedste mascara

Hvorfor bruge mascara?

Mange af os bruger mascara hver dag, og den er blevet en del af vores daglige rutine, om det så omhandler at påføre den om morgenen, og fjerne den igen om aftenen. Vi bruger den for at skabe volumen, længde og farve på vores vipper, så vores øjne fremhæves endnu mere.

Personer med lyse øjenvipper bruger som oftest mascara for at fremhæve øjenvipperne, da de ellers kan tydes som mere eller mindre ikke-eksisterende. Mascaraen og dens virken, kan dermed være med til at give et selvtillidsboost hos os alle på en eller anden måde.

Ved du, hvordan du skal bruge din mascara rigtigt?

Som nævnt bruger mange af os mascaraen og har gjort det i mange år, og kommer til at bruge den i mange år fremover, men har vi egentlig styr på, hvordan den skal bruges?

Når du investerer i en mascara skal du huske at udskifte den. Enhver mascara holder netop ikke for evigt. Den holder typisk i tre til seks måneder. Du kan også se, hvornår den er ved at forældes, da den begynder at blive tykkere og tørrer ud, så den så småt begynder at drysse. Det vil sige, at selvom din mascara ikke er tom, er det vigtigt at smide den ud, efter tre til seks måneder.

Det er også vigtigt, at du ikke lægger for mange lag. Jo flere lag du lægger, jo mere stiv og klumpet bliver mascaraen på vipperne, hvilket ikke længere giver det flotte look. Husk derfor få lag.

Derudover må du heller ikke “pumpe” din mascara. Du får hverken mere mascara på børsten eller mere volumen på vipperne, ved at pumpe børsten op og ned. Dette medfører i stedet for, at din mascara tørrer hurtigere ud, og forældes dermed endnu hurtigere. Ønsker du at få mere på børsten, skal du derimod holde den vandret og forsigtigt dreje børsten ud.

Ønsker du at få dine øjne åbnet mere op, kan du med fordel bruge en vippebukker INDEN, du lægger mascaraen, da du ellers kan risikere at knække dine øjenvipper.

Du skal altid huske at fjerne din mascara ordentligt. Dette gøres naturligvis bedst med en øjenmakeupfjerner. Du kan med fordel vaske dit ansigt/øjenvipper inden, så mascaraen er endnu lettere at fjerne. Du skal dog være blid med at fjerne mascaraen, da dine vipper kan knække eller bukke, hvis du gnubber eller gnider vattet mod dine vipper.

For at lægge mascaraen bedst på, skal det gøres i lige strøg. Det vil sige, du skal starte ved roden af vipperne, og føre den udad med zig-zag bevægelser. Dette resulterer i, at vipperne skilles ad og farven bliver fordelt ligeligt.

Opnå volumen, længde og farverige vipper

fremhaev oejne bedstDet har taget tid og kræfter at finde den ideelle mascara. Mascaraen er en del af vores dagligdag og har formentlig været det i mange år. Det er dog ofte at i én periode har vi en yndlingsmascara og i en anden periode, har vi en ny yndlingsmascara. Vi kan dermed hurtig blive forfalden, for mascaren vi plejer at bruge – især da de som oftest også koster en god sum penge. Der kan dermed være en vis risiko ved at eksperimentere med de forskellige mascaraer, og derfor falder vi tit tilbage til den vi plejer at bruge. Det kan dog godt betale sig at gå ud og undersøge markedet ordentligt, og få den hjælp der nu er, til at finde den mascara, der helt specielt passer til dig, så dine øjne kan fremhæves på bedste vis.

For der er meget hjælp at hente. Dette gælder både hos diverse forhandleres hjemmesider, i butikkerne eller generelt på nettet i form af guides og Youtube-videoer. Det kan som nævnt være en jungle at finde den rette mascara. Der vil derfor blive kommenteret på de mest populære mascaramærker nedenfor, så du kan få et overblik, inden du investerer i din næste mascara.

Populære mærker over mascaraer, der kan fremhæver dine øjne

For at få et hurtigt overblik over de mest populære mascaramærker, er der lavet en lille oversigt her:

  • L’Orèal
  • Maybelline
  • Lancôme
  • Clinique
  • Esteé Lauder.

Ønsker du selv at undersøge markedet, kan du med fordel tage udgangspunkt i ovenstående mærker, og indenfor disse finde den mascara, der giver dine vipper fylde og længde, så dine øjne fremhæves på bedst mulig vis.

Leave a Reply