You are currently viewing Test af eltandbørster 2017

Test af eltandbørster 2017

Testvinder eltandboerstetest 2017 Oral-B
Oral-B Vitality Precision Clean
God og billig tandbørste uden en masse ekstra features.
Kr.259 ,-
 • Timer: Ja
 • Børste indstillinger: 1
 • Pris pr. børstehovede: 29 kr.
 • Køretid pr. opladning: 7 dage
Test af eltandboerster oral-b Genius 8000 white
Oral-B Genius 8000 White
Innovativ eltandbørste med mange indstillingsmuligheder.
Kr.893 ,-
 • Timer: Ja
 • Børste indstillinger: 5
 • Pris pr. børstehovede: 29 kr.
 • Køretid pr. opladning: 15 dage
eltandboerste phillips sonicare
Phillips Sonicare Diamond Clean
Luksuriøs eltandbørste med smarte funktioner.
Kr.540 ,-
 • Timer: Ja
 • Børste indstillinger: 5
 • Pris pr. børstehovede: 60 kr.
 • Køretid pr. opladning: 21 dage
bedste test af elektriske tandboerster 2017
Oral-B Pro600 CA
Basis tandbørste i smart grøn farve.
Kr. 288 ,-
 • Timer: Ja
 • Børste indstillinger: 1
 • Pris pr. børstehovede: 29 kr.
 • Køretid pr. opladning: 7 dage

Der kan være gode grunde til at skifte din gamle almindelige tandbørste ud med en eltandbørste. Især for ældre mennesker er det en klar fordel at bruge en elektrisk tandbørste. Ældre mennesker med lidt stivhed i fingrene kan nemmere holde på det brede skaft, som findes på en eltandbørste. For de ældres hjælpere er det også nemmere at få børstet tænderne grundigt med en elektrisk tandbørste. Det kan godt kræve noget tilvænning, at bruge en elektrisk tandbørste. Den vibrerende fornemmelse i munden føles lidt speciel, men det tager ikke mange dage før man ikke længere tænker over det.

Nogle børn synes også at det er sjovt at børste eltandbørster, så hvis det er svært at få børstet tænder på ungerne, så kan dette måske hjælpe lidt på vej.

For yngre mennesker har det ikke nogen stor betydning om du bruger en almindelig tandbørste eller en elektrisk. Hvis du sørger for at komme hele munden rundt og bruge tandtråd, så er du godt kørende uanset dit valg af tandbørste. Man skal vælge den løsning man synes er bedst for en selv. Personligt bruger jeg begge dele, men dog mest min elektriske da jeg følger at mine tænder bliver mere rene. Min kæreste kan dog ikke lide den elektriske, så det er en smags sag.

Vi har kigget på udvalget af eltandbørster, der er især 2 store producenter på området: Oral-B (Braun) og Phillips. Desuden har Colgate lavet en model, som har fået så dårlig kritik at vi ikke har medtaget den i testen.

Der er stor forskel i prisen på eltandbørster, man skal gøre op med sig selv om man køber kun på grund af tandbørstningen eller om man er interesseret i alle de forskellige muligheder som nogle af tandbørsterne tilbyder.

Artiklen indeholder affiliatelinks


Testvinder: Oral-B Vitality Precision Clean

Oral-B eltandbørster - test vinder

Vores test vinder er denne simple el tandbørste fra Oral-B. Der er ingen dikkedarer ved denne børste, men den klarer jobbet effektivt og nemt. Der følger ingen ekstraudstyr med tandbørsten og den har også kun ét børsteprogram, men det er sådan set også tilstrækkeligt. Vitality Precision Clean er meget billigere end andre tandbørster i testen, den er måske også lidt kedeligere i designet end nogle af de andre børster i testen, men hvis det ikke har den store betydning for dig, så får du her rigtig meget for pengene.

Jeg har selv denne tandbørste og er rigtig glad for den.

Oral-B Vitality Precision Clean kan købes HER!

 

Oral-B Genius 8000 White

Genius 8000 White er en af Oral-Bs mest innovative eltandbørster til dato. Den har 5 forskellige børste indstillinger; Pro Clean (dybderengøring), Tandkødspleje, Whitening, Soft og Tungerengøring.

Det der virkelig skiller Oral-B Genius 8000 White fra andre eltandbørster er den smarte bluetooth indstilling, som linker din tandbørste med din smartphone og gemmer dine børste indstillinger over tid, så det bliver tydeligt hvor dine problemområder ligger. Børste du ikke grundigt nok bagerst i munden, så vil din tandbørste opdage det og du kan således minimere risikoen for at få huller. Som med Professional Care er der også indbygget sensor som viser hvis du trykker for hårdt når du børster, derved kan du undgå børste skader på emalje og tandkød.

Til Genius 8000 White medfølger der tre børstehoveder, så du behøver ikke at købe ekstra med det samme.

Oral-B Genius 8000 White kan købes HER!

 

Phillips SoniCare DiamondClean

eltandbørster fra Phillips model SoniCare DiamondClean

Er man til lidt mere luksus er Phillips Sonicare DiamondClean et rigtig godt valg. Tandbørsten har 5 forskellige børste indstillinger at vælge imellem; Clean, White, Polish, Gum Care og Sensitiv. De 5 indstillinger gør det muligt for dig at vælge den børstning der passer dig bedst.

Til Phillips Sonicare følger en smart ladestation, som kan fungerer som tandkrus når du ikke lader på din tandbørste. Der følger desuden et USB ladekabel, hvilket er rigtig praktisk når man er på ferie i udlandet.

Ligesom med den andre tandbørster i testen har Sonicare timer på, så du ved kan holde styr på hvornår du har børstet i de anbefalede 2 minutter. Denne enhed har desuden også en 30 sekunders timer, så du bruger dine 2 minutter jævnt i hele munden.

Børstehovedet er diamant formet, hvilket gør børstningen ekstra behagelig og hjælper til at fjerne plak.

Der følger 2 børstehoveder med når du køber Phillips Sonicare DiamondClean.

Phillips Sonicare DiamondClean kan købes HER!

 

Oral-B Pro600 CA

Ligesom Oral-B Vitality Presition clean er Oral-B Pro600 CA en god tandbørste, uden en masse ekstra funktioner. Tandbørsten har kun 1 børste indstilling, en pulserende og roterende funktion, som hjælper til at fjerne plak. Pro600 CA har desuden den smarte funktion at den har en tryk sensor, som gør at men ikke kommer til at trykke for hårdt med tandbørsten og derved skade emalje eller tandkød. Så hvis man har tendens til at trykke for hårdt under tandbørstningen, så er denne tandbørste et godt valg.

Når du køber Oral-B Pro600 CA følger der et børstehoved med i pakken, så hvis i er flere der skal bruge tandbørsten, så husk ekstra børstehoveder.

Oral-B Pro600 CA kan købes HER!

Leave a Reply