You are currently viewing Bedste Romaskinetest 2017

Bedste Romaskinetest 2017

Bedste romaskinetest 2017 - testvinder Masterfit TP 340 R
Masterfit TP900
Kr.8.999
 • Luft-baseret modstand
 • Modstandsniveauer: 9 stk.
 • Programmer: 12 stk.
 • Max brugervægt: 150 kg.
Romaskinetest 2017 - bedst til prisen Abilica WinRower 2.0
Abilica WinRower 2.0
Kr.5.995
 • Elektronisk magnetmodstand
 • Modstandsniveauer: 16 stk.
 • Programmer: 12 stk.
 • Max brugervægt: 130 kg.
Concept 2 - Ren Nydelse test af romaskiner 2017
Concept 2
Kr.8.995
 • Vindmodstand
 • Modstandsniveauer: Andet system
 • 5 faste + 5 programmerbare
 • Max brugervægt: 225 kg.
Romaskine bedst i test - nyt produkt Apollo Hybrid AR Rower
Apollo Hybrid AR
Kr. 9.900
 • Vandmodstand
 • Manuel justerbar modstand
 • Mulighed for at installere trænings apps.
 • Max brugervægt: 150 kg.

//Indholder Affiliatelinks

Romaskinetest 2017

Hvorfor vælge en romaskine?

Der er mange gode grunde til at vælge en romaskine, når du skal vælge træningsudstyr til hjemmet. Når du benytter en romaskine korrekt er træningen utrolig skånsom, og du kan undgå at få skader, som andre træningsformer, som løb eller vægttræning, desværre kan forårsage.  Udformningen af en romaskine er ergonomisk, og du sidder således rigtigt i forhold til de bevægelser du laver. Selv med høj modstand er belastningen af knæene lav, i forhold til samme vægtmodstand ved at løfte en vægtstang.

En af de største fordele ved at bruge en romaskine er, efter vores mening, at du får trænet hele kroppen i en træningssession. Du træner cardio, konditionstræning, og man kan faktisk forbrænde flere kalorier pr. time end ved at løbe på et løbebånd. Du bruger også armene til at trække med, og træner derved din overkrop. Benene bruger man til at skubbe sædet bagud, imens du trækker med armene. Det kan lyde kompliceret, men den flydende bevægelse, kommer naturligt og du finder hurtigt en rytme.

Du kan dog ikke forvente at du kan starte ud med at tage en times roning, hvis du ikke er vant til træningen. Det siges at det tager omkring 12 uger at komme op på en times roning i træning, naturligvis afhængig af din grund form. Men for at for at vænne din krop til træningen, vil det optimale være at du starter med træningspas på omkring 10-12 min pr. gang, gerne 3-4 gange pr. uge. Efter et par uger kan du sætte træningen op til 15-18 min pr. gang, og så fremdeles.  Husk også at sætte modstanden op eftersom din form forbedres.

Romaskinen er en rigtig all-round maskine, og så fylder den ikke så meget at have stående i hjemmet, da langt de fleste romaskiner til hjemmebrug, kan foldes sammen. Endnu en fordel ved at træne i hjemmet er at du kan gøre det præcis når du har tid. Har du lige en time inden aftensmaden, kan du få klaret hele træningen, i stedet for at skulle af sted i træningscentret.

Vi er vilde med romaskiner, og anbefaler på det varmeste at prøve denne sjove, udfordrende og skånsomme træning.

God fornøjelse.

Vi har testet 4 forskellige romaskiner i vores romaskinetest. De er i forskellige modeller og prisklasser, så der er noget for enhver.

Romaskinetest Vinder – Masterfit TP 340R

Masterfit TP 340R er en virkelig god og stabil maskine. Kvaliteten er i top og træningen glider let og lydløst.

Masterfit TP 340 R har kombineret magnet- og luftmodstand, hvilket giver en mere realistisk træning.

Når du ikke bruger maskinen kan du klappe den sammen på midten, så den ikke optager så meget plads.

Der er indbygget trådløs pulsmåler, så du nemt kan styre træningsintensiteten.

Alt i alt en rigtig fin maskine, til en fornuftig pris.

Køb Masterfit TP 340R her


 Bedste romaskine til prisen – Abilica WinRower 2.0

Abilica WinRower  2.0 er en opdateret version af den populære WinRower fra Abilica.  Den er meget bruger venlig og indstillingen af modstand klares nemt blot ved at dreje på et håndtag.

Romaskinen som størrelsesmæssigt er tilpasset det skandinaviske marked.

Romaskinen er skånsom at bruge, da sædet er ergonomisk og man bruger en rolig glidende bevægelse.

WinRower 2.0 anbefales til begyndere og let øvede, men kan også supplerer den rutinerede roer, når vejret ikke er til at komme på vandet. Prisen er meget fornuftig og vi vurderer den til at være “Bedst til prisen” i vores romaskinetest.

 Køb Abilica WinRower 2.0 her


Concept 2 romaskine

Concept II er topmodellen i denne klasse, maskinen er ekstrem robust og træningen sker lydløst. Du kan måle på mange forskellige træningsdata, f.eks. tid, tag pr. minut, kalorieforbrug mm. Du har desuden mulighed for at lagre op til 500 træningspas, så du kan følge med i din egen udvikling.

Concept II har desuden Pace Boat funktionen, som gør det muligt at ro imod en modstander, eller imod dine egne tidligere resultater. Denne funktion gør træningen mere motiverende og sjov.

Concept II er så stabil at vi anbefaler den til brug  f.eks. firmaets motionsrum, eller andre steder med mange brugere.

Køb Cardiff 2 her


Apollo Hybrid AR Rower

Denne type romaskine er helt ny. Her er det vand der giver modstanden og det giver dig både følelsen og lyden af at ro i det fri.

Designmæssigt er denne romaskine også i en klasse for sig selv. Den er lavet i lækre materialer: Stål og træ, og den er yderst robust og kan tåle selv hård træning.

Når du ikke bruger romaskinen kan du blot løfte den så den står lodret, derved er det også den maskine som fylder absolut mindst når den ikke er i brug.

Vi er begejstret for Apollo Hybrid og hvis du har mod på at prøve noget nyt og lækkert, så er dette maskinen for dig!

Køb Apollo Hybrid her

Leave a Reply