Acne og acne kure

Akne, bumser og naturlige kure

Alle former for hud problemer, inklusiv akne, er bedst at behandle med naturlige produkter, da de ikke har samme negative bivirkninger. Husk dog altid at snakke med din læge, inden du starter med at behandle dig med natur lægemidler. Lad os se på akne og de naturlige behandlings muligheder.

Hvad er acne?

Akne er en hud sygdom, som resulterer i betændelse og udbrud i huden. Det forekommer oftest i puberteten, hvor hormonelle ændringer resulterer i olieret hud og dermed også Oy! uren hudbumser. Næsten 90 % af alle unge, gennemgår denne bumse-fase, hvor nogle af dem ender med at udvikle akne. Akne er dog også normalt blandt voksne mennesker.

Prøv de lækre produkter OY! økologiske produkter specielt til den unge hud.

Hvorfor opstår bumser?

Det er den almindeligste opfattelse at bumser i største udstrækning, sker på grund af en overproduktion af naturlige olier og testosteron som sker i kroppen i teenage årene. Andre genetiske og fysiske faktorer kan også spille ind i udviklingen. Det samme kan leve vaner, psykologiske problemer og stress.

Hvordan bliver man påvirket af akne?

Selvom akne ikke er en livstruende sygdom, kan det stadig have en meget negativ psykologisk påvirkning, på patientens tankegang. Idet akne ofte opstår i ungdommen, hvor man leder efter en partner og gerne vil se så godt ud som muligt, kan det være meget vanskeligt at være ramt af akne. Det ses desværre ofte at teenagers som er ramt af en svær akne, får tendenser til depression og får dårligt selvværd.

Eftersom akne er meget udbredt over hele verden, er der også mange naturlige kurer der kan hjælpe dig med at komme af med din akne.

Nogle af de naturlige midler imod akne og bumser er vitamin A, Zinc, Aloe Vera og Tea tree oil. Disse midler kan indeholde kemikalier, for at forlænge holdbarheden, så husk altid at tage din læge med på råd, inden du begynder en behandling. Dette gælder især for gravide, kvinder der ammer og personer der lider af andre sygdomme.

Aloe Vera – Gele udvundet fra Aloe Vera planten, er meget effektiv på bumser. Gelen har et højt indehold af enzymer som har beroligende anti-bakteriel virkning og modvirker at bumserne udvikler sig. Aloe Vera kan også tages som kosttilskud, og kan på denne måde hjælpe med at rense fordøjelsessystemet og derved på længere sigt også afhjælpe de problemer der resulterer i bumser.

Vitamin E – Vitamin E er en naturlig antioxidant som er meget effektiv i bekæmpelsen af akne. Vitamin indtages som små kapsler, der indeholder vand, soyabønne olie og Vitamin E.

Zink – Indtages også som kapsler. Zink hjælper med at styrke immunforsvaret og genopbygge huden.

Vitamin A – Vitamin A hjælper til at holde huden sund, og er en effektiv kur i mod acne.

Tea tree oil – Tea tree oil stammer oprindeligt fra Australien, og bliver udvundet af et træ som hedder Melaleuca alternifoliais. Tea tree oil består af en substans kaldet terpenes,Oy! Facewash som virker bakterie bekæmpende.

I Oy! serien findes også en renseskum til daglig brug med blandt andet Tea tree oil og pile bark.

 

Leave a Reply