You are currently viewing 7 gode råd om uld

7 gode råd om uld

7 gode råd om uld infografik
Efteråret
er her, selvom der endnu ikke har været meget at mærke på vejret. Jeg synes dog at især morgenerne er blevet koldere og jeg frygter at der ikke går længe inden det er tid til at finde det varme tøj frem.

Som jeg tidligere har beskrevet er jeg meget glad for at bruge uld tøj til mine børn. Uld har nogle fantastiske egenskaber, som ingen anden type tøj har. Uld er godt uanset om det er koldt eller vådt, da det isolerer og transporterer fugten væk fra kroppen. Uld har dog også nogle dårlige rygter, som ikke længere har hold i virkeligheden. Jeg har derfor lavet denne nemt overskuelige grafik, så du kan se alle de gode ting ved uld.

Nogle af mine favorit butikker at købe uld i er:

Bilka/Føtex: ulden er af fin kvalitet og jeg køber meget af ungernes basis tøj der. Jeg bliver dog hurtigt lidt træt af de skrappe farver, så det er meget det uld de har indenunder deres normale tøj, jeg køber i Bilka og Føtex.

svanebutikken.dk:Hos Svanebutikken har de meget erfaring inden for uld og er altid klar på at komme med gode råd og vejledning. De forhandler bla. Joha, Melton og Müsli.

parcellet.dkHos Parcellet finder man lækre mærker i god kvalitet og med fokus på miljøbevisthed. De forhandler bla. Engel, som er mit favorit uld tøj til børnene, det er temmelig dyrt, men kvaliteten er også derefter!

houseofkids.dkJeg køber en stor del af vores børnetøj ved House of Kids. De har et stort udvalg og hurtig levering, og så kan jeg ofte finde fine ting på tilbud. De har et godt udvalg i uld tøj, bla. forhandler de de populære Huttelihut uld huer. ( Sådan en havde vi sidste år, indtil jeg kom til at vaske den ved 40 grader.. Farvel 400 kr… :-p ) De forhandler også Katvig, Freds World og Småfolk som laver meget tøj i uld.

Jeg har tidligere lavet et indlæg som går mere i dybden med de mange fordele der er ved at bruge uld til ungerne. Du finder indlægget lige –> HER

 

ARTIKLEN INDEHOLDER AFFILIATELINKS

Leave a Reply