På ferie uden børnene

2016-08-01 12.00.48 HDRJeg har for første gang siden vi fik Emil, for snart 4 år, siden været væk hjemmefra i mere end en nat. Jeg har nemlig været på miniferie i Alsace, Nord Frankrig.

Turen var meget spontan. Mine forældre var på camping i byen Ribeauville, hvor jeg er kommet mange gange som barn. Planen var at min lillebror skulle ned og være en uge sammen med dem, sammen med en veninde. Der kom desværre noget i vejen, så hun kunne ikke komme afsted alligevel.

Det var René naturlivis træt af, for han har en gammel spand af en bil, som han ikke tør køre så langt i. Derfor var ferien aflyst for hans vedkommende. Det synes jeg var noget synd for ham, så som den utroligt søde søster, som jeg er, foreslog jeg at vi da bare tog turen derned.

Det kunne vi hurtigt blive enige som var en god idé og min fantastiske kæreste, sagde at det skulle vi bare gøre han skulle nok tage ungerne, ingen problem! 4 timer senere var bilen pakket og vi stilede imod Autobahn, indstillede på at skulle køre hele natten. Turen forløb uden problemer og kl 9.30 parkerede vi foran campingpladsen og gav vores forældre deres livs overraskelse, vi havde nemlig ikke fortalt at vi var på vej.2016-08-01 20.52.14

Det var 3 dejlige dage, på trods af en omgang tandpine og en tur til den lokale tandlæge, men for hulan da hvor jeg savnede mine børn! Jeg havde selvfølgelig forventet at jeg ville savne dem, men jeg var overrasket over at det var så intenst. Vi ringede sammen mange gange om dagen, hvor jeg snakkede med Emil og far, men jeg kunne jo ikke snakke med lille Ella på 1 år og hun vidste jo heller ikke hvorfor mor pludselig var væk. Det havde jeg det lidt svært med. Jeg nød dog at kunne sove til jeg vågnede (kl 7.30 :-p), drikke et par glas rosévin og ellers kun gøre som jeg selv havde lyst til, det er længe siden jeg sidst har prøvet det.

Vi brugte dagene på at slappe af og nyde varmen, tage på lokalt marked i nabobyen (som selvfølgelig lukkede lige da vi kom), spise lækkert mad og bare være sammen som familie, ligesom da vi var børn. Jeg havde ikke troet at jeg i en alder af 35 år skulle opleve at være alene på ferie med min lillebror og mine forældre, men hvor var det altså bare hyggeligt!2016-08-02 18.06.36

Efter at være kommet hjem igen, føler jeg at mine batterier er ladet op igen. Jeg har mere lyst til at lege med ungerne og overskuddet er meget større. Så på trods af savnet, så tror jeg egentlig at det har været meget sundt med lidt tid for mig selv.

Håber at i andre har haft en dejlig sommer og er klar til at komme igang med hverdagen igen.

 

— Sanne

Leave a Reply