Redekassen – Fedt nyt koncept!

Se lige her hvad jeg er faldet over. Det er et koncept, som jeg i hvert fald ikke har set før, men det er dæleme smart synes jeg!

Det drejer sig i sin enkelthed om at man når man venter baby eller har en lille, kan bestille en såkaldt Redekasse hos webshoppen Parcellet. Man får sendt kassen hjem, hvor man kan føle på produkterne og udvælge dem man har lyst til at beholde. Resten sendes blot retur, fragten er betalt begge veje.

Redekassen indeholder et udvaredekasse1lg af lækre produkter som du har brug for til din baby i den pågældende alder.
Den første kasse du har mulighed for at bestille er en Babystartpakke, som kan indeholde alt fra pulsehynde, ammepude, stofbleer, tøj til nyfødte, bamser og pleje produkter. Bare rolig; kender du ikke barnets køn, så findes Redekassen også i en kønsneutral udgave.

Der er mulighed for at bestille Redekasser i 5 forskellige størrelser fra nyfødt til ca. 12 måneder. Indholdet bliver tilpasset årstiden, så man f.eks. får huer og vanter med om vinteren og sommerhatte om sommeren. Er der noget specielt du ønsker eller er der noget du allerede har købt, så er det blot at skrive en mail, så bliver der taget hensyn til dette.

Når du bestiller en redekasse, så bliver prisen reserveret på din konto, men der bliver ikke hævet nogle penge. Pengene trækkes først på din konto, når kassen er returneret og de kan se hvad du har valgt at beholde.

Dette koncept er fantastisk for den travle forældre, som ikke har tid eller overskud til babyshopping, men som stadig gerne vil have at deres barn er klædt i lækkert, smart tøj hvor der er særlig fokus på økologi og bæredygtighed.

Find Redekassen —->HER!

 

redekasse2

affiliate-links

This Post Has One Comment

Leave a Reply