Legekøkken & tilbehør

_MG_2547 Min søn bliver snart 2 år og vi har længe vidst at han skulle have et legekøkken i fødselsdagsgave, for han elsker bare at lave mad og servere kaffe og kager for mor og far. Men nu har vi været så heldige at få foræret et fint legekøkken, og det er naturligvis allerede taget i brug, og han er så glad for det ! Men så kommer problemet, hvad skal vi nu give ham i fødselsdagsgave?? En hel masse legemad selvfølgelig. Mor her har været på nettet og fundet en masse fint fra bl.a. Haba og Melissa & Doug, jeg er helt overvældet over hvad man kan få af forskellige ting, hvad siger i til et Sushi-sæt? Haha, måske lige det jeg vil vælge til min 2-årige, men sjovt er det da!

Her er nogle af de ting, jeg har med i mine overvejelser.. Hvad er jeres børn særligt glade for?
haba_tomathaba_spegep_lse

basisvarer-legemad le-toy-van-groentsagskasse

 

Legemaden er fundet på www.sundleg.dk, de har et kæmpestort udvalg og man kan også købe legekøkkener og købmands diske, røremaskiner, kaffemaskiner, spisestel og meget, meget mere!

Køkkenet er sat midlertidigt op i vores stue, da vi står og skal flytte om en måned, men tanken er at hans køkken skal stå ved siden af vores køkken, så han kan lave mad sammen med far. Jeg vil gerne have et par hylder op til legemaden, og så et lille bord og stolesæt. Det bliver så fint 😉

 

Leave a Reply