Barselsgave vol.2.

bg

Min veninde, som ikke har nogle børn, har spurgt mig hvad hun skal give hendes søster i barselsgave. Det har jeg tænkt lidt over, og jeg er kommet frem til at jeg synes at en barselsgave skal tage udgangspunkt i den/de personer som får den. Er de nybagte forældrene på SU kan det være en god idé at afklare med dem om der er noget de mangler til baby og så tage udgangspunkt i det.

Hvis forældrene selv har købt alt ind til baby, kan en barselsgave være en ekstra lille luksus ting man kan giver.

Hvis man ikke selv har børn kan det være svært at finde ud af hvad man skal købe, man kender ikke de forskellige mærker og har ikke sat sig ind i, hvilken slags tøj er godt til en nyfødt.
barselsgave-parcelDet kan man få hjælp til. Uanset hvad dit budget er, er Mia fra Parcellet altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte barselsgave. De fører udelukkende mærker som er nøje udvalgte og de fleste er økologiske eller fairtrade certificerede, noget jeg som mor synes jeg at det er ufattelig vigtigt. Hos Parcellet forhandler de ikke kun, utrolig lækkert børnetøj, men har også et udvalg af udstyr til baby, plejeprodukter, legetøj og lidt lækkert til mor.

Du finder Parcellet —>HER!
redekasseBedsteforældre med et lidt større budget kan overveje at give en “Redekasse“. Et hyggeligt og utroligt lækkert koncept, som jeg har skrevet mere om —>HER.

Af de barselsgaver vi selv har fået, har jeg været specielt glad for en lille nusseklud, lækket uldtøj i str. 50 (det troede jeg nemlig ikke at vi fik brug for 😉 ) og den højstol som mine forældre har købt til begge børn.Det var desuden utrolig lækkert at få en kurv med lidt godt, til mig selv og farmand, da vi lå på sygehuset i flere dage.

Men som det er med alle gaver, så giv med hjertet! <3 <3

OBS: Som noget nyt kan man få studierabat hos Parcellet. Du sender blot en e-mail med et billed af dit studiekort og så kvitterer de med 15% rabat.. Det er da noget vi studerende kan lide 😀

(Alle billeder er venligst udlånt af Parcellet)

// Indeholder affiliatelinks

 

 

Leave a Reply