Efterårstøj til børnene

I år har jeg været lidt på forkant med indkøb af efterårs tøj. Sidste år var jeg sent ude og kunne næsten ikke opdrive et sæt termotøj. Jeg havde selvfølgelig også allerede luret efterårsvarerne og havde bestem at det skulle være Wheat termotøj ungerne skulle have. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Kvaliteten er lækker og blød og termotøjet har ikke den “stivhed” jeg ellers har oplevet i den slags tøj. Jeg har selvfølgelig ikke fået det testet i rigtig efterårs vejr endnu, men jeg tvivler ikke på at det nok skal holde båden den lille og den store varme.
Ellaefteraar1:// Wheat, pudder termodragt kr. 299,95 2://Huttelihut elefanthue kr. 379,95 3://Joha futter kr. 129,95 4:// Joha handsker kr. 99,95

Til Ella har jeg også købt uld futter og vanter fra Joha, hun er desuden blevet forkælet med en enormt sød elefanthue fra Huttelihut.
emil

1://Wheat, navy termojakke kr. 249,95  2://Wheat, navy termobukser kr. 179,95 3:// Skofus termostøvler  – Skoringen 4:// Skofus Softshell vinterstøvler – Skoringen

Emil har fået termo- og vinterstøvler fra Skoringen da de havde “Børnenes dag”, hvor man kunne få 2 par sko for éns pris. Vi har ikke haft Skofus vinterstøvler før, så jeg håber at de holder ham varm og tør 🙂 Har i erfaring med Skofus?

Leave a Reply